ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Друга ріка» виступила на відкритті Sport Life в Чернівцях

Ссылающиеся новости

Вівторок, 12 Квітень, 2016

На головній площі Чернівців була організована концертна програма FITNESS PARTY, хедлайнерами якої стали групи «Друга ріка» та «F.L.I.R.T.».

9 квітня в Чернівцях відбулося урочисте відкриття найбільшого фітнес-клубу американського формату Sport Life. З цього приводу з самого ранку головна площа міста зібрала всіх любителів спорту і активного способу життя на енергійний «Фітнес-фест», а потім на сцені пройшло урочисте відкриття клубу за участю першої особи міста Олексія Каспрука.

«Нам приємно, що лідер фітнес-індустрії України компанія Sport Life і інвестиційна компанія «Град Інвест» реалізують цей потужний проект в Чернівцях, — зазначив Олексій КАСПРУК. — Це надзвичайно важлива інвестиція в розвиток спортивної інфраструктури міста, скористатися якою щорічно зможуть десятки тисяч чернівчан.»

Фестиваль фітнесу, здоров'я та краси почався з масового забігу «Open Run Sport Life Сhernivtsi», в якому взяли участь близько 100 жителів і гостей міста. По завершенню пробіжки досвідчені фітнес-інструктора клубу Sport Life провели групову тренування для учасників фестивалю та знову приєдналися чернівчан. А після настільки енергійного старту, всі бажаючі скуштували фірмові кисневі коктейлі від Sport Life, протестували нові тренажери, подивилися клуб, грали в теніс, армреслінг, футбол, баскетбол та інші види спорту в обладнаній зоні активностей.

«Такі проекти для Sport Life стали вже доброю традицією, — говорить керівник PR-департаменту групи компаній Sport Life Юлія Павленко, - адже вони допомагають українським містам рости і розвиватися, а українцям ставати ще більш спортивними і здоровими. Радує, що наш 10-річний досвід успішного оперування, як столичними так і регіональними фітнес-клубами, дозволяє тримати високу планку сервісу і якості послуг. Велика честь відкривати клуб в архітектурній перлині України — славному місті Чернівці, який відомий видатними пам'ятками культури, своєї особливої ​​духовною аурою. А тепер чернівчани і можливість розвивати свій фізкультурно-спортивний потенціал в новому клубі Sport Life, де для цього є всі умови.»

Як показала екскурсія по клубу, в ньому три басейни, величезний тренажерний зал, фітнес-студії і банний лаунж. Тут також буде працювати перша унікальна дитяча фітнес-академія. Аквазона зона клубу включає в себе спортивний басейн (25 м, 6 доріжок), дитячий басейн і басейн для грудничкового плавання. У клубі працюють тренажерний зал із силовими тренажерами і зоною вільних ваг, PREMIUM тренажерний зал, кардіотеатр. Є універсальні студії для групових програм, студія сайкл, PREMIUM студія. Дитяча фітнес-академія пропонує розвиваючі та навчальні програми, танці, плавання, аквафітнес, дитячий фітнес. До послуг відвідувачів клубу банний комплекс з лазнею, римською парною, фінською сауною, салон краси, масажні кабінети, солярій, енерджі-бар, лаундж-бар.

«Інвестиції в даний проект склали майже 50 млн.грн. Тому для «Град-Інвест» було важливо залучити до цього проекту надійного партнера. Ми вибрали компанію американського зразка Sport Life, яка добре зарекомендувала себе на фітнес-ринку і успішно оперує 45 клубами в Україні. Вдячні за співпрацю адміністрації міста — зусилля трьох сторін уможливили реалізацію цього знакового об'єкта. «Град-Інвест» має намір і надалі інвестувати в важливі інфраструктурні об'єкти в Чернівцях.» — Повідомив керуючий Чернівецького підрозділу компанії« Град-Інвест», директор ТЦ «Майдан» Володимир Руснак.

А в завершенні дня на головній площі Чернівців біля ТЦ «Майдан» була організована концертна програма FITNESS PARTY, хедлайнерами якої стали музичні групи «Друга ріка» та «F.L.I.R.T.». Крім цього присутні взяли участь в розіграші абонементів в Sport Life, бачили феєричне боді-билдер шоу та виступ тренерів фітнес-клубу.

Джерело: news.liga.net

Читати далі...