ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Луцьку відкрили фітнес-клуб американського зразка

Субота, 8 Жовтень, 2016

Черговий заклад популярної мережі фітнес-клубів Sport Life відкрився у Луцьку. Комплекс, площею в 3500 квадратних метрів, вмістив не лише сучасні тренажери, але й басейн, сауну, дитячу зону та чимало іншого.

Офіційне відкриття закладу відбулось сьогодні, 8 жовтня.

Голова Волинської облради Ігор Палиця, який завітав на урочисте відкриття, висловив сподівання, що заклад буде популярним серед населення. До слова, тим, хто володіє досягненнями у спорті, проте не має можливостей придбати клубну карту, обіцяють допомагати в цьому.

«Будемо намагатися знаходити можливості допомагати тим, хто має досягнення, але не має фінансової можливості, щоб теж могли займатись тут», — зазначив Ігор Палиця та додав, що чим більше спортивних клубів буде в країні, тим більшою є надія на те, що наші олімпійці повторять результати паралімпійської збірної України.

Засновник мережі Sport Life Дмитро Єкімов зауважив, що луцький заклад став 48-м в мережі фітнес-клубів та назвав це черговим доказом того, що американська модель, за якою побудовані заклади мережі, користується попитом і в Україні.

«Думаю, що найближчим часом на західній Україні будуть відкриватися подібні клуби і ми ще не раз з вами зустрінемось», — зазначив пан Єкімов.

Фітнес-клуб має два поверхи. На першому розташовані три види лазень та сучасний басейн (в тому числі — для дітей та немовлят), а також лаундж-зона, бар, кабінет масажу. На другому — кардіотеатр, сучасний комплекс з тренажерами, студії сайклу, бойових мистецтв, групових програм.

Після екскурсії для преси пан Єкімов додав, що цей клуб — не для еліти міста, а для лучан. До слова, за рік тут планують продати близько 4500 тисяч клубних карток. Частину з них подарують учасникам АТО, обіцяють продавати і пільгові картки.

Источник: www.volynnews.com

Читати далі...