ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Ігор Палиця і Дмитро Єкімов прийняли участь в урочистому відкритті Sport Life

Дата, время
Понеділок, 10 Жовтень, 2016

Менше місяця пройшло з відкриття чергового фітнес-клубу лідера оздоровчої індустрії України — Sport Life в мільйонній Одесі, а вже в першій декаді жовтня таку ж знакову подію відзначили мешканці 200-тисячного Луцьку. Це означає, що всупереч економічним негараздам, прагнення до здорового способу життя зростає і відтепер послуги мережі фітнес-клубів Sport Life будуть затребувані не тільки в містах-мільйонниках, а й в менших населених пунктах.

З відкриттям ще одного клубу мережі лідер української фітнес-індустрії №1 — Sport Life, «нарощуючи м`язи», просунув свій вплив на прикордонну Волинь. В свою чергу, центр прикордонної області зробив черговий крок в ствердженні здорового способу життя лучан. Тому яскраве відкриття нового фітнес-клубу викликало небувалий ажіотаж серед мешканців і гостей міста. Велике скупчення людей утворилося в районі Театральної площі, біля драмтеатру ім. Т. Г. Шевченка, а також безпосередньо в торгівельному центрі, де відтепер буде діяти новий клуб Sport Life.

Цікавість лучан до нової події у сфері здоров`я та краси прокоментував засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов: «Новий фітнес-клуб в Луцьку збудовано за кращими американськими стандартами. Це — прорив у сучасній фітнес-індустрії, наша мережа росте і розвивається. Новий фітнес-клуб Sport Life, що відкривається у Луцьку — вже 49 в мережі, яка охоплює всі регіони країни. Через ріст попиту на фітнес-послуги в Україні Sport Life планує розширення мережі своїх клубів до 65, так що українців чекають відкриття таких фітнес-клубів і в інших містах країни — зовсім скоро будуть введені в дію ще близько двох десятків таких клубів по всій країні».

Присутній на святковому відкритті нового фітнес-клубу голова Волинської обласної ради Ігор Палиця вважає, що Волинь претендує на звання самої спортивної частини України, тому в області й було урочисто відкрито універсальний спорткомплекс Sport Life.

— Волинь завжди славилася високими спортивними досягненнями, була і є краєм, де культивується активний спосіб життя. Впевнений, що нові спортивні заклади, і, зокрема, такий, що відповідає всім сучасним вимогам клуб, допоможуть у фізичному розвитку лучан, — сказав на церемонії відкриття нового фітнес-клубу пан Палиця. — Адже новий клуб Sport Life буде сприяти інфраструктурному розвитку обласного центру, відтепер в ньому можуть проходити спортивні заходи не тільки обласного чи міського, а й загальноукраїнського масштабу. Вважаю, що національними стартами справа в Луцьку не обмежиться і міжнародна перспектива — не за горами. Сьогоднішній захід — це наочний приклад співпраці влади і бізнесу. Я впевнений, що як влада, так і бізнес і надалі будуть робити все необхідне, щоб зберегти і розвивати мережу закладів фізкультури і спорту».

Гідним завершенням свята стало шоу світового рівня. Перед лучанами виступила популярна група «Друга ріка», а відомий кавер-бенд «F.L.I.R.T.» виконав популярні світові хіти. Кращі спортсмени з бодібілдингу показали свої номери під енергійну музику, як завжди на висоті було вогняне шоу від київського театру вогню, а танцівниці виконали веселий тверк. Всі гості отримали призи і подарунки. Завершився вечір виступом неонових барабанщиків.

Читати далі...