ico Спробуйте новий дизайн сайту!

100 тисяч гостей були на відкриті одеського клубу!

Дата, время
Неділя, 21 Серпень, 2016

Плюс один в мережі і третій в Одесі. Група компаній Sport Life розширює присутність в містах України.

Як завжди, в притаманному Sport Life стилі подія була масштабною і яскравою. Свідченням тому стала більш ніж численна аудиторія — 100 тисяч чоловік!

У церемонії відкриття взяли участь директор з маркетингу групи компаній City Center Олена ОРЛОВА і PR-директор групи компаній Sport Life Юлія ПАВЛЕНКО.

У компанії представників медіа вони оглянули клуб, оцінили результати роботи і відповіли на запитання журналістів.

За словами Олени ОРЛОВОЇ, компанія ні секунди не сумнівалася, як тільки на горизонті замаячила перспектива співпраці з групою компаній Sport Life.

— Головне правило роботи «Сіті Центру» — грамотний підбір партнерів. Масштабність, креативність, розвиток — близькі нам риси мережі Sport Life. Впевнена, наша співпраця в черговий раз принесе обом сторонам, а в першу чергу одеситам, задоволення від спорту, покупок і часу, проведеного в «СітіЦентр Котовський», — сказала Олена ОРЛОВА.

PR-директор групи компаній Sport Life Юлія ПАВЛЕНКО зазначила, що більш ніж десятирічний досвід оперування клубами як в столиці, так і в регіонах, дозволяє компанії зберігати лідируючі позиції в галузі і відкривати нові фітнес-центри.

— Це наш 47 клуб в країні і третій в Одесі. Побудований за американськими стандартами і готовий дати своїм клієнтам найкраще з фітнес-індустрії на сьогодні. Наша мета 65 клубів і присутність у всіх великих містах. Ми стрімко рухаємося до неї і раді, що в особі групи компаній City Center знайшли однодумця і надійного партнера, — сказала Юлія ПАВЛЕНКО.

На 4000 м² для відвідувачів клубу будуть доступні кардіотеатр і дві тренажерних зони. Є аквазона з великим басейном (8 доріжок по 25 м), дитячим та басейном для грудничкового плавання. Для любителів попаритися фінська сауна і російська лазня. У клубі працює студія сайклу. Також є навчальний клас, лаунж зона, кабінет масажу і солярій. Для самих маленьких атлетів — студія дитячого фітнесу та дитячий клуб.

Старт барвистому івенту дала перерізана символічна червона стрічка.

Атмосферу свята і настрій того вечора підтримували титуловані українські бодібілдери, гарненькі тверк танцівниці, музиканти і приборкувачі вогню. Публіка зустрічала кожен вихід артистів дуже привітно і захоплювалася кожною дією на сцені. У виконанні кавер-групи «F.L.I.R.T.» прозвучали найяскравіші світові композиції. А далі за справу взявся герой еротичних снів багатьох дівчат країни Валерій Харчишин і його група «Друга ріка». Довершували феєричний вечір київський театр вогню і незвичайні неонові барабанщики. Кінцівку організатори приправили казково красивим салютом.

Читати далі...