ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Літо в стилі аква. Sport Life Запоріжжя обзавівся літньою аква-зоною

Дата, время
Понеділок, 4 Липень, 2016

Підтверджуючи реноме кращого фітнес-оператора України, група компаній Sport Life спільно зі своїми партнерами не зупиняється на досягнутому.

Так, минулої суботи клуб в Запоріжжі поповнився літньою аква-зоною. Всі ми знаємо, як важко в місті знайти оазу і сховатися від спеки. Тепер у мешканців і гостей міста є така можливість.

У чому не можна відмовити святам від групи компаній Sport Life, так це в їх масштабності і яскравості. Традиційно пишне шоу з відповідним наповненням вражало в кожній деталі.

Перед його початком був дотриманий весь церемоніал. Слова перших осіб міста, керівництва групи компаній Sport Life і гранд фіналє — перерерізання червоної стрічки.

Відкриттю передувало спілкування офіційних осіб заходу з журналістами. У брифінгу взяли участь директор компанії-інвестора Анатолій Марков, депутат міської ради Сергій Пшигоцький і PR-директор групи компаній Sport Life Юлія Павленко.

Всі як один відзначали важливість проекту та його неоціненну користь як для маленьких, так і дорослих мешканців Запоріжжя.

Це перший комплекс в місті такого формату — побудований за самими передовими технологіями і стандартами. Так, в місті є басейни, але ця споруда випереджає їх за всіма параметрами. Це дуже суттєва допомога місту. У цьому мікрорайоні проживає майже 200 тисяч осіб, але ні спортзалу, ні басейну не було. Сьогодні ми стали свідками втілення в життя спільної ідеї, — сказав Сергій Пшигоцький.

У свою чергу, PR-директор групи компаній Sport Life Юлія Павленко зазначила, що тепер запорожці мають унікальну можливість відвідувати комплекс з рівнем виконання та сервісу не гірше, ніж в Нью-Йорку або Лондоні.

Це вже цілий аквакомплекс, побудований за американськими стандартами. Наша компанія завжди прагне дати своїм клієнтам все найкраще з фітнес-індустрії. Зараз ми працюємо над тим, щоб ще два клуби подібного формату почали працювати в Запоріжжі. Зауважу, що саме завдяки тісній співпраці та всебічній підтримці міської влади цей проект ожив. Отже, ми і далі будемо працювати в тому ж ключі, — сказала Юлія Павленко.

Тим часом вечір поступово входив в раж. Конкурси, призи та подарунки для всіх, хто розділив вечір в компанії зі Спортлайфом були гарантовані. На сцені один за одним з'являлися спортсмени, танцюристи і артисти, які робили вечір в Запоріжжі.

Хедлайнером вечора виступив гурт «Друга Ріка». Розігрівали ж публіку київський театр вогню, кращі українські бодібілдери і сексуальні тверк танцівниці. Було дуже гаряче. Довершив розпочате фронтмен групи «Друга Ріка» Валерій Харчишин, який не залишив ніяких шанців публіці і довів її виконанням своїх кращих хітів до стана ейфорії.

Читати далі...