ico Спробуйте новий дизайн сайту!

За підтримки Sport Life відбувся фінал Кубка України з баскетболу

Дата, время
Понеділок, 27 Лютий, 2017

25 лютого, в київському «Палаці Спорту» у вирішальному баскетбольному матчі за Кубок України змагались столичний «Будівельник» і дніпровський «Дніпро».

Фінальна гра була справді масштабною! Ще перед початком матчу організатори робили прогнози, що рекорд відвідуваності баскетбольних ігор в нашій країні буде побитий, але навіть вони не очікували такої кількості глядачів — 7000 вболівальників прийшли підтримати свої улюблені команди. Ніколи за роки незалежності України «Палац Спорту» не був так заповнений, як минулої суботи. Безумовно, в ньому проходили поєдинки баскетбольної Євроліги, де зал також був повний, але минулий фінал перевершив всі очікування — глядачам не вистачало сидячих місць, вони стояли в проходах і навколо майданчика.

Фантастична атмосфера на трибунах повністю передалася гравцям. У першій половині зустрічі столичний «Будівельник» лідирував в турнірній таблиці. А після перерви обидві команди продемонстрували захоплюючу напружену боротьбу і довели справу до драматичної розв'язки. В останні секунди матчу фортуна посміхнулася команді «Дніпро», який сенсаційно переміг з рахунком 86:82.

Офіційним партнером всіх матчів Кубка України з баскетболу стала мережа фітнес-клубів Sport Life.

Читати далі...