ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life переобладнає спорткомплекс «Запоріжсталі» в сучасний спортивно-оздоровчий центр

Дата, время
Середа, 26 Липень, 2017
Sport Life переобладнає спорткомплекс «Запоріжсталі» в сучасний спортивно-оздоровчий центр

26 червня в спорткомплексі «Металург» в Запоріжжі відбулася прес-конференція за участю керівництва групи компаній Sport Life, ПАТ «Запоріжсталь», а також міської мерії. Група компаній Sport Life стала інвестором спортивного комплексу «Металург» і займеться його реконструкцією та перепрофілюванням в сучасний спортивно-оздоровчий центр.

Вже з 1 липня Sport Life починає реконструкцію спорткомплексу. Перший етап планується завершити до осені — до старту осінньо-зимового тренувального періоду, а вже в наступному році поряд з основною будівлею СК «Металург» буде побудований окремий водний комплекс — з кількома басейнами і аквазоною.

«Варіант із залученням справжніх професіоналів спортивного менеджменту найперспективніший. З точки зору розвитку спорту в Запоріжжі, необхідно, щоб в спорткомплекс регулярно приходили не тисяча спортсменів, а десятки тисяч запорожців. Завдяки поетапній реконструкції, запорожці і далі можуть займатися спортом, тренуватися, брати участь в змаганнях, котрі, як і раніше будуть проходити на базі спорткомплексу», — прокоментував Генеральний директор ПАТ« Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Реконструкція СК «Металург» буде проводитися поетапно, щоб певні секції спорткомплексу могли продовжувати свою роботу. В першу чергу будуть побудовані роздягальні і душові. Причому, цей блок буде створюватися «з нуля» за найкращими міжнародними стандартами. Крім того, компанія Sport Life, не зачіпаючи основної будівлі спорткомплексу, будуватиме сучасний водний комплекс для дорослих та дітей.

«Протягом найближчих 5 років мережа Sport Life буде розширена до 150-ти об'єктів. З них в Запоріжжі ми плануємо створити 4 фітнес-клуби. Цей розвиток відбудеться за рахунок будівництва нових спортивних комплексів, і за рахунок перепроектування та капітального ремонту радянських спортивних об'єктів», — зазначив засновник Групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов.

Пан Єкімов також підкреслив: «На базі нашої мережі регулярно проводяться чемпіонати світового рівня з більше 50-ти видів спорту. Минулого тижня закінчився чемпіонат Європи зі стрибків у воду в нашому клубі Теремки, відбулися турніри до світової першості з боксу, плавання, сквошу і інших видів спорту. Саме це і створює імідж нашої держави за кордоном».

Читати далі...