ico Спробуйте новий дизайн сайту!

День народження Sport Life Теремки!

Дата, время
Понеділок, 10 Листопад, 2014

8 листопада, у суботу, у Sport Life Теремки пройшло святкування першої річниці клубу в національному стилі.

Українська тематика простежувалась у всьому — костюмах тренерів, тематиці конкурсів, музики. Клієнти клубу підтримали український дух заходу — прийшли у вишиванках та віночках. Спостерігати за святкуванням можна було онлайн на плазмах клубу.

Вперше найменші клієнти від 6 місяців до 3-х років повзали та плавали наввипередки. Для дітей віком від 3 до 6 років підготували різноманітні розваги: спеціальне творче заняття, аквагрим, танцювальна програма та море подарунків. Дітки старшого віку (від 7 до 13 років) змогли взяти участь у квесті як на суші, так і у воді.

У басейні на честь Дня народження провели «Аквамарафон», у якому брали участь усі бажаючі. 5 тренерів синхронно вели захід, який відвідали 25 осіб. У тренажерному залі проходили «Козацькі розваги» — три команди змагались у жартівливих, але складних естафетах.

Тренери групових програм підготували для клієнтів видовищний захід «Фольклорний танцювальний марафон» non stop. На вибір надавались напрямки — Zumba, запальна латина та степ-гопак, які одночасно проводили три тренери. Для любителів сквошу були підготовлені конкурси та змагання, а також показові виступи кращих сквош-тренерів.

Всі залишились задоволені: учасники отримали дипломи від Sport Life, а глядачі — море позитивних емоцій та гарний настрій. День народження вдався на славу!    

Читати далі...