ico Спробуйте новий дизайн сайту!

День народження Sport Life Позняки!

Дата, время
Понеділок, 17 Листопад, 2014

У суботу, 15 листопада, Sport Life Позняки відзначив свою першу річницю разом із клієнтами клубу.

На всіх гостей очікувала насичена фітнес-програма святкування дня народження. О 10:00 стартував Всеукраїнський турнір зі сквошу — етап №7.

 

Таблиця переможців виглядає таким чином:

М 1:

1 місце — Баган Ярослав.

2 місце  Фредюк Сергій.

3 місце  Книш Іван.

Lady:

1 місце  Логвінова Маргарита.

2 місце  Михайлова Олена.

3 місце  Охтієнко Лариса.

Kids:

1 місце  Позняків Олег.

2 місце  Щербаков Дмитро.

3 місце  Родіонов Тимофій.

Продовжили свято в басейні, де пройшло паралельно два заходи: акваэстафета для дітей (вік 3-13 років) і аквамарафон для дорослих, які проводили кращі тренери басейну.

О 12:00 розпочався захід для найменших клієнтів «Фітнес-інтенсив». Усього в заході прийняло участь 50 дітей у віці від 3 до 13 років. Для найменших підготували цікаву програму: кумедні танці, «Топотушки» та творча студія. Старші дітки брали участь в інтенсивному квесті, який складався з аєробіки, гімнастики, «Dance Mix» та занять йогою.

Наступним випробуванням для гостей став «Функціональний Бум» — майстер-класи від інструкторів групових програм. Завершальним етапом стали «Богатирські ігри» на витривалість. Також на центральній рецепції на кожного відвідувача клубу очікував сюрприз — участь у лотереї, у якій було розіграно 270 подарункових сертифікатів.

Усі учасники отримали масу позитивних емоцій, відмінно потренувались та отримали мотивацію до подальших тренувань у нашому клубі.

Читати далі...