ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life на Подолі введений в експлуатацію!

Дата, время
П'ятниця, 12 Грудень, 2014

Відбувся прес-тур з нагоди введення палацу спорту «Sport Life на Поділі» в експлуатацію.

У прес-турі взяли участь провідні телеканали країни: СТБ, 5 канал, Новий канал, 1+1, ТРК Україна, Інтер, 24 канал, ICTV та телеканал Business.

У ході прес-туру керівництвом був відзначений той факт, що ніякі економічні та політичні негаразди не впливають на хід розвитку мережі Sport Life. «Наші американські інвестори з самого спочатку затвердили інвестиційний проект на будівництво 60 фітнес-клубів. Саме ця кількість спорткомплексів є оптимальною для покриття всієї території України», — зазначив Дмитро Єкімов, засновник групи компаній Sport Life. Sport Life на Подолі — це 38-й клуб у мережі та 8-й клуб у цьому році. Дмитро Єкімов розповів про «фішки» нового клубу — простору аквазону з вишкою для стрибків у воду та зоною сухого плавання. Також у клубі для всієї родини розмістивсь величезний тренажерний зал, дитяча фітнес-академія та банний лаунж з унікальними японськими лазнями. «Криза — це той час, коли люди вкладають у себе, у своє здоров'я. Ми намагаємось допомогти усім стати красивішими та здоровішими, тому будівництво нових клубів — просто необхідний крок». 

У черговий раз Україну відвідав Роб Мазрі, президент корпорації Emergin Ventures Inc. Перший раз у цьому році Роб Мазрі прилітав у квітні, за цей час у мережі Sport Life з'явилось 4 нові клуби. Під час прес-туру Роб приємно здивувався побаченому: настільки якісний об'єкт відкрили у такий складний час. Він навіть поділився секретом, що в Україні фітнес-клуби краще, ніж в Америці. І це стосується, як інтер'єру та обладнання, так і цінової політики. «Україна володіє великим потенціалом у розвитку спортивної індустрії. Незважаючи на кризу, ми ні в якому разі не змінюємо своїх інвестиційних планів», — зазначив Роб Мазрі. За словами представника інвесторів Sport Life в Україні, до кінця 2015 року планується збільшення кількості робочих клубів в півтора рази, мінімум 300 тисяч українців зможуть займатися фітнесом.

Мережа Sport Life оперує фітнес-клуби у всіх містах України з населенням понад 300 000 осіб. На сьогодні Sport Life — це 38 діючих клубів мережі, 14 з яких знаходяться в регіонах.

Читати далі...