ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Спортивні запливи у Sport Life Одеса Жукова!

Дата, время
Понеділок, 27 Квітень, 2015

У неділю, 26 квітня, у Sport Life Одеса Жукова відбулись змагання з плавання серед дорослих та дітей.

Змагання проходили у категоріях «Крапельки+Мастерс». Учасниками змагань стали як маленькі, так і дорослі клієнти клубу. 80 учасників продемонстрували свої досягнення з плавання у категоріях: до 7 років, 7-8 років, 9-10 років, 11-13 років та старше 15 років. Найчисельнішою та найазартнішою, звичайно ж, стала категорія до 7 років.

Найменші спортсмени пливли 25 метрів, старші учасники — 50 метрів. Змагання відкрили тренери клубу майстерним показовим запливом, який налаштував усіх учасників на потрібний лад.

Турнір закінчився урочистою церемонією нагородження. Переможці в усіх категоріях були нагороджені дипломами та пам'ятними медалями. А плавці, які не посіли призові місця, отримали дипломи за активну участь у запливах. На змаганнях панувала дружня атмосфера, учасники та вболівальники отримали величезний заряд бадьорості, якого вистачить до наступних змагань.

Команда тренерів Sport Life Одеса Жукова вітає усіх учасників з високими результатами та бажає досягнення нових висот. До зустрічі на змаганнях! 

Читати далі...