ico Спробуйте новий дизайн сайту!

День народження клубу Sport Life Троєщина!

Дата, время
Понеділок, 3 Серпень, 2015

1 серпня 2015 Sport Life Троєщина відсвяткував свій День Народження — нам виповнилося 2 роки!

Атмосфера свята відчувалася з самого порога: привітні адміністратори рецепції зустрічали всіх гостей широкими посмішками, а весь персонал клубу створював святковий настрій клієнтам протягом усього дня!

Розважальна програма для дорослих була дуже насиченою: баттл по крос-тренінгу, функціональний марафон на петлях TRX і запальний степ-марафон!

Полем бою для крос-тренінгу стала тренажерна зала: тут за звання чемпіона боролися справжні силові титани. Команди як клієнтів, так і тренерів у котрий раз показали високі результати підготовки. Перемогу в цій битві здобула команда «МАЯК». Саме такі заходи популяризують і просувають рух CrossTraining в Україні!

На літньому майданчику проводився функціональний марафон на підвісних TRX-петлях: 20 щасливчиків протягом 90 хвилин перевіряли себе на витривалість і силу. Незважаючи на спеку, інтенсив-тренування пройшло «на ура»! Шанувальники танців в цей час активно запалювали на степ-марафоні, який тривав 4 години! Привітати всіх і потышити своїми шикарними виступами приїхали гості з інших клубів мережі: Шумська Ганна, Добріян Тетяна та Онуфрієва Марія. Як завжди, всі клієнти були в захваті і, хоч втомлені, але найщасливіші!

В «Спортлайфікі» для маленьких клієнтів теж була організована насичена програма: смуга перешкод з цікавими завданнями в басейні, дитяча йога та майстер-клас з Муай Тай для дітей 7-13 років. Крім того, дітки своїми ручками робили вітальні листівки у стилі квілінг, а на відкритому майданчику на асфальті всі дружно малювали малюнок!

Настрій всіх клієнтів підсолоджувався відмінною лотереєю: кожен міг випробувати свою вдачу іта отримати приємний і, головне, корисний бонус! Були розіграні безкоштовні тренування, масажі, відвідування банного лаунжу, сеанси засмаги в соляріях і багато, багато іншого.

Команда Sport Life Троєщина вітає всіх клієнтів і чекає вас на наступному тренуванні!

Читати далі...