ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Halloween party у Sport Life Кременчук

Дата, время
П'ятниця, 30 Жовтень, 2015

29 жовтня дитячий клуб прикрасили тематичними гарбузиками та гірляндами, створюючи страшно веселу атмосферу! Весь вечір посмішки не сходили з дитячих облич, їх гучний сміх чув весь Sport Life. 

І ось воно настало — свято Хеллоуіну! Звичайно ж, дітлихи в Спортлайфику Кременчука не могли не відзначити цей незабутній день.

А на Halloween party зібралися різноманітні чудовиська. Шум, крики, зойки, конкурси, танці — «нечисть» відривалася на повну. Крім того, зварили супер-зілля з павучків, жаб і драконових очей, перетворили його в желе і запили все це томатної кров'ю. Зі смачних чупа-чупсів кожен зробив особистого привида — страшного, але симпатичного. А після був справжній бал-маскарад, де обрали Короля та Королеву! 

Весь вечір посмішки не сходили з дитячих облич, їх гучний сміх чув весь Sport Life. І кожен дорослий, побачивши ці безтурботні веселощі, напевно, захотів знову стати дитиною, щоб щиро відчувати атмосферу свята і радіти простим дрібницям, про які ми забуваємо в нашому повсякденному житті. Тому давайте дарувати дітям радість, нехай вони запам'ятають своє дитинство в найяскравіших подробицях і пронесуть з собою через роки ці приємні спогади!

Читати далі...