ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Дитячі змагання з плавання «Крапельки» в Sport Life Позняки

Дата, время
Понеділок, 25 Квітень, 2016

У суботу, 23 квітня, відбулися дитячі змагання з плавання Крапельки.

Учасниками події стали 76 юних спортсмена в 4-х вікових категоріях: діти до 7 років, 7-8 років, 9-10, 11-13 та вперше у змаганнях взяли участь спортсмени в категорії 14-18 років.

Ще однією новиною для спортсменів було і те, що змагання проводилися у форматі абсолютної першості. Для того щоб зайняти призове місце необхідно було продемонструвати хороший результат відразу на 2-х дистанціях, так як переможці і призери нагороджувалися за сумою результатів. Завдяки напруженій боротьбі за призові місця діти продемонстрували високі результати, що порадувало і дітей, і їхніх тренерів. А вже після запливів відбулося урочисте нагородження переможців і призерів змагань, які нагороджувалися медалями, дипломами та пам'ятними подарунками.

Яскравим і незабутнім був показовий виступ тренерів в естафетному плаванні 4х50 м вільним стилем, в якому взяли участь: команда тренерів Sport Life Дніпровська Набережна проти команди тренерів Sport Life Позняки, а також захоплюючим був виступ 4х50 м комплексним плаванням і заплив підводників.

Учасники змагань отримали заряд позитивних емоцій на цілий день. Вітаємо всіх переможців та учасників з гідними результатами і чекаємо всіх на наступних змаганнях!

Поздравляем всех победителей и  участников с достойными результатами и ждем всех на следующих соревнованиях!

Читати далі...