ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Вихідні у стилі фітнес в клубі Sport Life Лвів на Сихові

Дата, время
Понеділок, 23 Травень, 2016

На цих вихідних в клубі Львів Сихів було по-справжньому фітнесово.

В басейні пройшли змагання з плавання, де кожен з 59 учасників показав неймовірну жагу до перемоги та чудову техніку плавання. Абсолютно усі запливи були яскравими та незабутніми.

А найбільше емоцій та хвилювань викликали виступи наймолодших учасників, адже вік найменшої учасниці — 3,5 років а учасника — 4 роки.

Батьки та тренери активно підтримували своїх вихованців.

Змагання пройшли на високому рівні, переможці були нагороджені медалями, дипломами та цінними призами а наймолодші учасники ще отримали пам’ятні значки на згадку.

Тренерський склад басейну клубу Львів Сихів пишається гарними результатами, щиро вітає переможців та запрошує вдосконалювати техніку плавання в басейні на Сихові.

Чекаємо всіх на заняттях та наступних змаганнях!

Тренери групових програм теж вирішили влаштувати справжнє свято для клієнтів клубу та запросили всіх бажаючих на 3-ох годинний майстер-клас Body Mind Workout.

Неймовірно позитивна атмосфера під час заняття, високий професіоналізм тренерів, лише позитивні емоції — це все Body Mind Workout.

Кожен учасник майстер-класу мав можливість насолодитися динамічним стрейчингом від Олени Шири, спробувати парну йогу під керівництвом Олени Ткаченко та Оксани Ярмусь та неймовірно розслабитися на йога-релакс.

Тренери групових програм дякують всім учасникам та вже готують нові та неймовірно цікаві майстер-класи.

Читати далі...