ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life Львів Героїв УПА відсвяткував День народження!

Дата, время
Понеділок, 6 Червень, 2016

Протягом усього місяця травня клієнти мали можливість взяти участь у «Травневому запливі» — позмагатися за статус самого плавучого клієнта і проплити найбільшу дистанцію (і дорослі, і діти). Кількість спроб була необмежена. Всього участь прийняло 12 дорослих і 11 дітей. В результаті визначили 3 переможців дорослих, які в подарунок від клубу отримали супер-призи – 6, 3, 1 місяців до клубної картки. Вітаємо переможців серед дорослих: 1-е місце — Мельник Дмитро, 2-е місце — Сумін Павло, 3-е місце — Успенський Анатолій.

А також переможців-діток: 1- е місце Клакович Марту та Цюрик Єгора; 2-е місце Дутко Вероніку і Дмитришин Артура; 3-е місце Кужею Настю. Всі дітки отримали в нагороду медалі, дипломи, сертифікат на підводну фото сесію та солодкий стіл для переможців.

А в День народження клубу, 4 червня, в клубі відбувся захід «Я + тренер», в якому тренера та їх клієнти змогли поборотися за звання найсильнішого та витривалого! Проявити себе в кожному підрозділі з кращого боку. У тренажерному залі виконали комплекс вправ по крос-фіту, в групових заняттях — естафета на спритність, і в басейні — заплив на швидкість. Переможців визначали за якістю виконання та по швидкості. Всього участь прийняла 21 команда. Вітаємо переможців змагань!

Серед жінок: 1-е місце — тренер Гула Володимир і Семінько Вікторія. 2-е місце — тренер Врублевський Максим та Покорніцька Анастасія. 3-е місце — тренер Квіта Олена і Стасів Олеся.

Серед чоловіків: 1-е місце — тренер Гула Володимир і Цегельний Кирило. 2-е місце — тренер Шпичка Юлія і Іванишин Максим. 3-е місце — тренер Квіта Олена і Мельник Дмитро.

Дитячий клуб святкував разом зі своїми маленькими клієнтами! Вони взяли участь у захоплюючому квесті «На старт!». Щоб дійти до кінця, потрібно було знайти всі підказки і розгадати всі ребуси, які були надійно заховані на території клубу. В кінці всіх діточок чекали подарунки: дипломи та блокноти.

Ось так весело, активно і спортивно ми відсвяткували 2-у річницю клубу.

Читати далі...