ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Турнір з міні-футболу на футбольних полях Sport Life

Дата, время
Понеділок, 13 Червень, 2016

Турнір відбувся на честь Дня народження клубу Дніпро Приозерний 10 червня!

В турнірі взяла участь велика кількість команд. До півфіналу дійшли команди «Sport Life», «Tigersteel», «Моноліт» та «Рубін». Якщо три останні команди регулярно приймають участь в найбільшому міському турнірі Libertad, то колектив «Sport Life» складався виключно з працівників та клієнтів Приозерного. 

В першому півфіналі зустрілися команди «Tigersteel» та «Рубін». Спочатку перевага була за тиграми, але «Рубін» намагався не згнітитися під натиском суперника, та відповідати атакою на атаку. В середині першого тайму план рубіновців спрацював і команда повела в рахунку. Буквально за декілька хвилин «Рубін» подвоїв рахунок, а потім скориставшись виходом голкіпера тигрів до центру поля – потроїв рахунок. Під самий кінець першої половини зустрічі «Tigersteel» відіграв один гол. В другому таймі «Tigersteel» повністю захопив ініціативу і вже до 25 хвилини вів в рахунку 5-3. Після зміни рахунку гра заспокоїлась і колективи просто догравали зустріч. Підсумковий рахунок 8-4 на користь «Tigersteel».

В другому півфіналі зустрілися команди «Sport Life» та «Моноліт». До середини першого тайму команди зуміли відзначитися по одному голу. Далі команда«Sport Life» провела ряд замін, що призвело до двох пропущених голів майже за хвилину. Кинувшись відіграватися спортлайфовці пропустили ще один гол в першому таймі. На перерву команди пішли за рахунку 4-1 на користь «Моноліта». В другій частині зустрічі змін в картині гри майже не трапилося. Тому «Sport Life» за підсумком зустрічі програв з рахунком 7-3, і тим самим продовжив боротьбу за третє місце.

В поєдинку за третє місце зустрілися команди «Рубін» та «Sport Life». Весь перший тайм спортлайфовці домінували на полі і зуміли зробити собі комфортну перевагу в рахунку 4-0. На початку другого тайму команда СЛ вирішила трохи знизити темп гри і тим самим пропустили 4 м’ячи. Після рахунку 4-4 спортлайфовці прокинулись і знову повисили темп гри. Завдяки цьому зуміли вирвати перемогу з рахунком 9-5.

В фінальній зустрічі «Tigersteel» зумів повністю декласувати свого суперника, команду «Моноліт». Розгромивши її з рахунком 12-6. 

Отже, перше місце в турнірі з міні-футболу на честь Дня народження клубу Приозерний Дніпро зайняла команда «Tigersteel» та отримали приз переможця- сертифікат на оренду поля! Друге – команда «Моноліт», а команда «Sport Life» посіла почесне третє місце. Бажаємо нашим командам наснаги у майбутніх турнірах з футболу! 

Читати далі...