ico Спробуйте новий дизайн сайту!

З Днем народження дорогий Sport Life Дніпро Приозерний!

Дата, время
Понеділок, 13 Червень, 2016

11 червня фітнес-клуб відзначив свій четвертий День народження.

За цей недовгий період роботи, він став центром тяжіння для всіх любителів спорту, краси і здорового способу життя. Не дарма «Sport Life» вважають найкращим другом клієнти всіх рівнів та вікових груп.

У цьому ми могли переконатися по численним відвідувачам, які змогли відчути атмосферу свята вже з самого порогу, де привітні адміністратори рецепції зустрічали всіх гостей посмішками, а весь персонал клубу створював святковий настрій клієнтам протягом усього дня!

Де ви бачили свято без музики і танців? Тільки не у нас, Аквазумба в басейні вдвічі веселіша та корисніша, і це підтверджують задоволені посмішки наших вдячних клієнтів.

Любителям тренажерного залу була надана можливість помірятися силою, взявши участь в змаганнях з підйому штанги на біцепс.

Участь брали як чоловіки так і прекрасні дівчата, які в черговий раз підтвердили, що їх сила не тільки в красі. І ми з величезною радістю вітаємо наших переможців!!!

Гості святкового фітнес марафону отримали півторагодинний заряд бадьорості, а також, найяскравіші та незабутні емоції від наших улюблених тренерів групових занять.

Не залишилися без подарунків і дітки. Для любителів активного відпочинку був організований захоплюючий квест на воді, де малюки змогли проявити свою спритність та вміння.

А наші юні обдарування з дитячого клубу «Спортлайфік» порадували всіх своїм подарунком — ВЕЛИЧЕЗНОЮ листівкою для Селфі з вдячними побажаннями від їх батьків.

На футбольних полях «Sport Life» Приозерне в честь дня народження клубу відбувся турнір з міні-футболу. У турнірі брали участь 4 команди. Перше місце в турнірі посіла команда «Tigersteel».

Ми бажаємо всім командам які беруть участь у турнірі ще більшого ентузіазму та подальших перемог в майбутніх турнірах з футболу!

Всі діти отримали масу приємних вражень, смачних і корисних призів, а дорослі — заряд бадьорості і додатковий стимул до подальшого як зовнішньому так і внутрішнього вдосконалення.

В людині все повинно бути прекрасно і «Sport Life» Вам в цьому допоможе.

Читати далі...