ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life весело і спортивно відсвяткував День захисту дітей!

Дата, время
Понеділок, 6 Червень, 2016

У середу, 1 червня, в Спортлайфіках Київ Позняки та Солом'янка, Дніпро Приозерний, Черкаси, Запоріжжя, Чернівці Героїв Майдану і Кременчуці пройшли святкові заходи до Дня захисту дітей.

Аніматори Ромашка та Кішка в клубі Черкаси допомогли дітям весело провести час. Розважальна програма почалася з аквагриму, далі були веселі конкурси, естафети, дитяча дискотека. Для діток створили незабутню атмосферу, щоб цей день запам'ятався на все життя!

Малюки та дорослі клубу Запоріжжя поринули у світ дитинства і всі разом весело перетворювали майданчик біля клубу в яскраве полотно. За допомогою різнокольорової крейди діти намалювали свої сім'ї і таємні мрії. Після наші юні борці показали батькам, чого вони навчилися на старанних тренуваннях по Єдиноборству і взяли участь у міні-турнірі з боротьби. У перервах діти показали свої танцювальні номери підготовлені для батьків у подарунок. Свято пройшло весело і подарувало дітям і батькам теплий настрій першого дня літа.

4 червня в Sport Life Дніпро Приозерний пройшов майстер-клас для немовлят «Плавати раніше, ніж ходити». У заході брали участь діти від 2 місяців до 1,5 років. Батьки зі своїми чадами навчилися базовим вправам для немовлят і пірнання. Подарунком для малюків і батьків була підводна фотосесія.

У клубі на Солом'янці квест «У пошуках скрині скарбів» зібрав 9 маленьких піратів . Що б знайти скарби потрібно було обійти не тільки клуб, але вийти на вулицю, пройти веселі естафети, логічні загадки, творчі конкурси. В кінці всіх чекала піратська вечірка і солодкі сюрпризи для всіх героїв.

Більш доросліші малюки і дітки весело провели своє свято в басейні клубу на Позняках. Для 26 дітей віком від 3 до 6 років тренера провели веселий захід AquaBoom. Ігрове заняття з елементами плавання, пірнання і рухливі ігри у воді.

А для 13 діток (7-13 років) провели захід AquaGames. На початку наші тренера проводили веселі плавальні естафети з пірнанням, стрибками у воду, а потім поділили дітей на дві команди і грали у водне поло. Всі учасники та їх мами і татусі залишилися дуже задоволені святом.

Клуб Чернівці Героїв Майдану подарував своїм маленьким клієнтам повномасштабне свято. Святкування почалося у басейні, в якому взяли участь близько 60-ти дітей. Серед них 8 немовлят з батьками, 11 малюків у віці від 1 до 3 років, 20 учасників віком від 5 до 6 років і 23 учасники віком від 7 до 13 років. Захід включав в себе майстер-клас по плаванню для немовлят, цікаві ігри та естафети, завдання у воді. Все пройшло на позитивній хвилі. Батьки і діти отримали багато позитивних емоцій. В кінці свята всіх пригощали кисневими пінками.

Потім свято продовжилося в Дитячому клубі, тут відбувся веселий сонячний квест «Врятуємо сонечко». У заході взяли участь 15 дітей від 3-х до 13-ти років. Завданням учасників квесту було знайти і скласти по частинкам карту, за допомогою якої вони знаходили промінчики для сонечка. Діти дорослої вікової категорії могли потрапити в країну танцю на майстер-класи з аеробіки з елементами танцю, а дітки категорії 3-6 років – в країну солоних радощів. По закінченню свята діти отримали багато позитивних емоцій, веселий настрій і солодке частування.

Для хлопчиків від 3-х до 13 років з клубу Кременчук були проведені веселі конкурси та запальні танці на свіжому повітрі. Хлопці малювали і наряджали ялинку, грали у хокей, згадували казки, та виконали естафетні завдання на їх тематику, розсмішили нашу прекрасну Царівну Несміяну, а потім продовжили веселими літніми танцями Мадагаскару. А наостанок, здивували всіх своїми малюнками на тему кращого літнього відпочинку, і виявилося, що всі, як один, хочуть на море і в гори!

Читати далі...