ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life у Львові: нова тенденція відкриття фітнес-клубів

Дата, время
Вівторок, 11 Жовтень, 2016

Схоже, що в симбіозі спорту і комерції все більше набирає популярності і завойовує позиції нова тенденція — відкриття фітнес-клубів в торгівельних, торгівельно-розважальних і бізнес-центрах.

Підтвердження цьому — успішний інформаційно насичений прес-тур, організований з приводу відкриття ще одного фітнес-клубу Sport Life у Львові, який став 49-м клубом мережі Sport Life в Україні.

Показово, що першими побачили і оцінили новий фітнес-клуб Sport Life у Львові саме журналісти. Численні представники місцевих і центральних засобів масової інформації відмітили знакову тенденцію: слідом за Sport Life Львів УПА при бізнес-центрі «Технопарк» і Sport Life Львів Чорновола, розташованому на 2-х поверхах торгівельного центру «Інтер-Сіті», новий фітнес-клуб теж прив`язаний до бізнес-структури.

І це — не випадково. Ось що сказав журналістам з цього приводу засновник мережі клубів Sport Life Дмитро Єкімов:

— Стратегія нашої компанії не змінюється. Нам цікаві всі регіони, адже фітнес потрібен скрізь, ми налагоджуємо зв`язки із забудовниками і девелоперами по всіх містах і практично у всіх видах комерційної нерухомості — торгівельних, торгівельно-розважальних, бізнес-центрах тощо. І це — взаємовигідно. Якщо наш фітнес-клуб входить до структури торгівельно-розважальних, торгівельних, бізнес-центрів, то їхні власники збільшують відвідуваність об`єкту на 5-7%. Наші найкращі клуби генерують потік у 1 000 000 відвідувачів в рік. Тобто, Sport Life стає не просто якірним, а супер-якірним орендарем!

В свою чергу, заслужений фінансист України, голова Всеукраїнського благодійного фонду «Мрії збуваються», меценат, підприємець і інвестор Віталій Ломакович відзначив: «Схоже, що наш Львів стає одним з лідерів фітнес-індустрії в Україні, адже, крім вже діючих, планується відкриття ще 4-х фітнес-клубів Sport Life. Приємно, що лідер фітнес-індустрії №1 в Україні реалізовує такий міцний проект саме в нашому місті і при тому — при комерційній нерухомості. Це — дуже важлива інвестиція в розвиток тутешньої спортивної інфраструктури, скористатися якою відтепер зможе ще більша кількість львів`ян і гостей міста. Поява цих спортивних об’єктів стане приводом для активізації спортивного потенціалу в регіоні».

Слід відзначити, що з-за зростаючого попиту на фітнес-послуги в Україні мережа Sport Life планує розширення до 65 клубів по всій території країни. 

Читати далі...