ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life відкрив свій ювілейний 50-й клуб у Дніпрі!!!

Дата, время
Понеділок, 24 Жовтень, 2016

Відтепер «серце» Дніпра буде ще активніше «битися» в спортивному ритмі. Адже 22 жовтня дніпряни і гості міста стали свідками грандіозного заходу — святкового відкриття ювілейного, вже 50-го фітнес-клубу Sport Life в Україні. Новий клуб Sport Life розташувався в центральній частині міста, в ЖК «Панорама». Це — найсучасніший фітнес-клуб Преміум формату з модернізованою аква-зоною — трьома басейнами і джакузі. Та й це — ще не все. Напередодні святкового відкриття ювілейного, 50-го фітнес-клубу Sport Life в Україні засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов і засновник ПБМБ «Будівельник-П» Віктор Попов в урочистій обстановці підписали Меморандум про створення дитячої сквош-академії (ДСА) англійського зразку на базі Sport Life Дніпро.

Виступаючи на урочистостях з приводу ювілейного відкриття нового фітнес-клубу Sport Life і підписання Меморандуму про створення ДСА, засновник ПБМБ «Будівельник-П» Віктор Попов розповів, що будівельники найбільшого в Дніпрі ЖК «Панорама» з самого початку вирішили, що в цьому комплексі має бути гарний фітнес-центр і одразу ж було прийняте рішення про співпрацю з лідером фітнес-індустрії України — групою компаній Sport Life. «Спільна праця привела до чудового результату, — говорить Віктор Іванович. — Адже ЖК «Панорама» — унікальний об`єкт нерухомості, тому що в ньому реалізувалася ідея поєднання житла, спортивної установи і проекту соціального спрямування».

Сьогоднішня знаменна подія — ювілейна, адже клуб, що відкривається — вже 50-й. Це знакове число переконливо підтверджує правильність обраної нами стратегії будівництва в Україні міцної мережі фітнес-клубів, — підкреслив засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов. — Sport Life — це найбільша мережа фітнес-клубів по всій Україні з присутністю у всіх містах-мільйонниках, а дитяча сквош-академія — перша в Україні вища школа спорту англійського формату Fitness Champion of Kids для дітей у віці від 5-ти до 13 років. В більшості наших клубів є спеціальні дитячі клуби, де наші майбутні чемпіони зможуть відвідувати заняття з гімнастики для малят, художньої гімнастики, аеробіки, єдиноборствам, танцювальні класи, уроки розвитку, творчі студії, грати в рухливі ігри тощо. Але слідуючи новітнім міжнародним тенденціям розвитку спорту, сьогодні особливу увагу ми вирішили приділити саме напрямку скошу для дітей! Тому підписуємо цей доленосний меморандум про створення Дитячої сквош-академії на базі нашого нового клубу в Дніпрі».

Гідним, як завжди, завершенням незабутнього святкового відкриття ювілейного фітнес-клубу Sport Life в Дніпрі стало подароване організаторами всім гостям свята шоу світового рівня під відкритим небом. Його хедлайнерами стали популярні гурти «Друга Ріка» і «НеАнгели». Гарний настрій також підтримала кавер-група «F.L.I.R.T.», що виконала кращі світові хіти. Прикрасили мега-захід своїми показовими виступами під енергійну музику титуловані українські бодібілдери, а яскраві танцівниці виконали запальний тверк. І, що важливо, дніпряни не тільки стали свідками цьєї грандіозної події зовсім безкоштовно, а й отримали святкові подарунки і приємні сюрпризи від організаторів.

Читати далі...