ico Спробуйте новий дизайн сайту!

В Sport Life Дніпро Приозерний відбувся захід «Мій Рекорд»

Дата, время
Понеділок, 21 Листопад, 2016

Незважаючи на дощову і похмуру погоду, 19 листопада в басейні зібралося чимало бажаючих віком від 7 до 13 років для досягнення своїх особистих рекордів. 

Діти вікової категорії 9-10 років пливли одну дистанцію на вибір і одну дистанцію 50 метрів вільним стилем. В цій категорії серед хлопців впевнено переміг Костянтин Панчук з результатом 0.41.55 сек. Серед дівчат в цій категорії перемогла Олександра Терьохіна з результатом 0.43.34 сек. 

Діти вікової категорії 11-13 років пливли одну дистанцію на вибір, а також дистанцію 50 метрів вільним стилем. Серед хлопчиків переміг Матвій Вдовін з результатом 0.43.03. Серед дівчат на цій дистанції перемогла Орина Крижанівська з результатом 0.42.65 сек.

Всі діти були дуже задоволені від суперництва, а відчуття бажання перемоги просто зашкалювало! Ніхто не пішов без подарунків: переможці були нагороджені медалями і грамотами, а також безкоштовними сертифікатами на персональні тренування і авторські студії, всі юні учасники змагань отримали смачний і корисний сюрприз від Sport Life. Діти і їхні батьки були в захваті від цих змагань.

Запрошуємо всіх дітей і їхніх батьків на заняття до басейну для підкорення нових спортивних вершин разом з тренерами Sport Life!

Читати далі...