ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life Позняки: змагання з плавання для дітей «Крапельки»

Дата, время
Понеділок, 21 Листопад, 2016

19 листопада відбулись дитячі змагання з плавання «Крапельки», в яких прийняли участь 68 юних спортсменів в категоріях: до 7 років, 7-8, 9-10 і 11-13 років. 

Змагання проводилися у форматі абсолютної першості. Переможців визначали за сумою результатів на 2-х дистанціях. В напруженій боротьбі за призові місця діти показали високі результати, чим порадували батьків і тренерів, які вболівали за своїх вихованців. 

Після запливів відбулося урочисте нагородження переможців і призерів, яким були вручені медалі, дипломи, подарунки і сертифікати на відвідування авторських студій. 

Видовищним був виступ тренерів. Вже традиційно в показовому виступі тренери Sport Life Позняки змагалися з командою тренерів Sport Life Дніпровська набережна в комбінованій естафеті 4x50 м. Всі учасники змагань і глядачі отримали заряд чудових емоцій на цілий день. 

Поздоровляємо всіх переможців і учасників змагань з достойними результатами і запрошуємо юних пловців і їхніх батьків на заняття до басейну для підкорення нових спортивних вершин разом із тренерами Sport Life!

Читати далі...