ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Клуб Sport Life Кременчук віздначив свою другу річницю!

Дата, время
Понеділок, 21 Листопад, 2016

З ранку 19 листопада у клубі царювала атмосфера свята і веселощів. Клієнтів очікували різноманітні розважальні програми. 

Дитячий клуб «Спортлайфік» підготував програму для дітей всіх вікових категорій. На малечу очікували веселі естафети і конкурси, незвичний квест по всьому клубу, в ході яких ті змогли проявити не тільки витривалість і силу, а й кмітливість, спритність, і звичайно ж, продемонстрували свою дружелюбність. Байдужих не лишилося, діти отримали море позитивних емоцій і гарного настрою.

Групові програми презентували нову авторську студію «Комбат». Всі бажаючі змогли спробувати поєднати одночасно функціональний тренінг і відпрацювати здатність бойових ударів. 

У тренажерному залі пройшло змагання з функціонального тренінгу, в якому було презентовано нове обладнання для цього виду тренувань. Участь приймали чоловіки і жінки, а для перемоги потрібно було виконати завдання за мінімальний час. За призові  місця учасників було нагороджено персональними тренуваннями. Кожен отримав можливість перевірити свої сили. 

У басейні було представлено групове заняття для дорослих Aqua-Pilates. Воно було направлено на реабілітацію хребта і укріплення м`язів. А для дітей віком від 5 до 13 років пройшли веселі дитячі естафети.

Ось так весело, активно і спортивно ми відсвяткували 2-гу річницю клубу. Дякуємо всім, хто прийняв участь у заходах, бажаємо вам швидкої води, азарту і гарного настрою!

Читати далі...