ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Акройога» та «Битва команд» в Sport Life Запоріжжя

Дата, время
Понеділок, 13 Лютий, 2017

11 лютого, у клубі відбувся одразу два заходи: відбірковий етап мережевих змагань з функціонального тренінгу «Битва команд» і майстер-клас по Акройоге.

Перша подія привернула багато зацікавлених поглядів, але випробувати себе на витривалість та міцність ризикнули не всі. Команда-переможець при виконанні  комплексу вклалася у 19 хвилин 15 секунд.

Слід відмітити, що команди, які брали участь у змаганнях, відмітили складність заявленого комплексу, але для них це стало відправною точкою для подальших тренувань. Також, судячи з кількості вболівальників, можна спрогнозувати, що у наступних подібних змаганнях ми будемо бачити більшу кількість учасників, адже функціональний тренінг це справжній виклик для свого тіла!

Другий захід — Акройога — самий видовищний і ефектний спосіб заняття йогою. Вона поєднує в собі вправи класичної йоги, елементи тайського масажу, а так само акробатику з усією її динамікою і міццю.

Дуже важливі елементи в практиці Акройогі — це взаєморозуміння, довіру і вміння спілкуватися. Ще один плюс Акройогі — зникає стан занепокоєння, погані думки і стрес.

Читати далі...