ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Змагання з плавання «Крапельки» в Sport Life Черкаси

Дата, время
Понеділок, 27 Лютий, 2017

25 лютого в басейні клубу успішно пройшли змагання з плавання серед дітей «Крапельки».

У запливах взяли участь 25 дітей у категоріях: до 7 років, 7-8, 9-10 і 11-13 років. Найменші учасники віком до 7-ти років долали дистанцію 12,5 м. В дитячому басейні, а більш сильні і витривалі в великому 25-метровому басейні.

Примітним був той факт, що найменшою учасницею стала Ульянченко Соломія у віці 2 роки 9 місяців, яка подолала дистанцію в 12,5 метрів в дитячому басейні за 1,25 хв. Ось вони, наші маленькі майбутні чемпіони !!!

Діти в категорії 7-8 років, і 9-10 років пливли дистанції 25 м. і 50 м. вільним стилем, а хлопці в категорії 11-13 років — зробили запливи на 25 м. і 100 м. Хлопці продемонстрували своє вміння і швидкість, придбані на індивідуальних і групових заняттях нашого басейну. Переможців визначали за сумою балів від двох дистанцій.

Початківці юні спортсмени показали хороші результати і головне — прагнення до перемоги, яку з ними розділили їх батьки, близькі та звичайно ж тренера, які підтримували своїх вихованців.

Змагання завершилися урочистою церемонією нагородження: всі діти отримали дипломи та медалі за участь, а переможці — цінні призи, дипломи та медалі призерів змагань.

В результаті всі учасники цього спортивного заходу, їх батьки та гості отримали заряд позитивних емоцій. Учасники виявили бажання ще наполегливіше тренуватися, щоб показати своє вміння, спритність і швидкість на найближчих клубних змаганнях, які плануються вже в травні.

Читати далі...