ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Відбувся прес-тур в ТРЦ Мармелад!

Дата, время
Четвер, 27 Березень, 2014

Новий Sport Life Індустріальний відвідали журналісти 7-ми національних телеканалів. 

Олена Жовнер і Олександр Степанов провели оглядову екскурсію по найбільшому фітнес-клубу для журналістів 5-го каналу, телеканалу Новий, СТБ, ICTV, Тоніс, Ера і UBR. Представники компаній орендодавця і орендаря розповіли про всі переваги нового ТРЦ Мармелад, затребуваності фітнес-послуг і нові тенденції.

Олександр Степанов, генеральний директор Sport Life Development, прокоментував наявність фітнес-клубів в складі ТРЦ таким чином:

— Sport Life користується все більшою популярністю серед орендодавців торгових центрів. За минулий рік ми збільшили кількість орендованих площ на 70%. В цьому році ми маємо намір збільшити цю цифру. Адже Sport Life — ідеальний орендар. Всі наші платежі за орендними ставками - завжди термін-в-строк. Оренду платимо в доларах, тому ніякі кризи — взагалі не перешкода. Що стосується привабливості ТРЦ, в якому є Sport Life, тут очевидно наступне: ми розширюємо розважальну складову торгового центру і генеруємо додатковий потік клієнтів. Адже всі клієнти наших клубів автоматично стають постійними відвідувачами ТРЦ. Що стосується ТРЦ «Мармелад», то тут розмістився найбільший і сучасний тренажерний зал, аналогів якому немає у всій Україні. Також тут є професійний боксерський ринг і татамі для єдиноборств. Крім того, на території клубу працює Дитяча академія фітнесу.

Олена Жовнер, заступник керівника проекту ТРЦ «Мармелад», зазначила наступне:

— Тенденція на сьогоднішній день з'явилася така, що люди все більше і більше звертають увагу на своє здоров'я і все частіше приймають рішення займатися спортом. Люди хочуть бути красивими і здоровими. Ми, як власники торгового центру, хочемо надати всі види послуг нашим покупцям, які тільки можемо. Щоб вони відчували себе щасливими. Торговий центр — це центр сімейного дозвілля. Кожен приходить і хоче знайти собі заняття до душі. Поки мама робить покупки, тато з дітьми може зайнятися спортом, поплавати в басейні і просто добре провести час.

Торговий центр «Мармелад» входить до складу однойменного мультифункціонального комплексу. Він розташований на перетині двох найбільших магістралей Києва. ТРЦ «Мармелад» користується вигідним сусідством з ТРЦ «Більшовик» і «Аркадія» і формує разом з ними єдину велику торгово-розважальну зону міського значення. Унікальність ТРЦ полягає в тому, що в ньому фактично 3 перших поверху і один другий. Загальна площа комплексу становить 62 000 м ². Тут також розташований бізнес-центр DELTAPLAZA, фітнес-клуб Sport Life і паркінг на 1200 машиномісць.

Читати далі...