ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Відбувся введення в експлуатацію нового фітнес-клубу Sport Life на Куренівці

Дата, время
Четвер, 30 Січень, 2014
Відбувся введення в експлуатацію нового фітнес-клубу Sport Life на Куренівці

Це вже 31-й клуб мережі Sport Life в Україні. 

До кінця року буде працювати 50 фітнес-клубів Sport Life, загальною площею в 250 тис. м²., В яких зможуть займатися понад 300 000 українців.

Як показує світовий досвід, наявність фітнес-клубу в бізнес-центрі — це завжди додаткові переваги як для орендодавця, так і для самих орендарів.

«Фітнес-клуб Sport Life — ідеальний орендар для бізнес-центрів. — Ми не тільки день-у-день платимо оренду, прив'язану до долара, не дивлячись ні на які кризи. Ми створюємо фундаментальні переваги для інших орендарів.

Уявіть собі, наскільки будуть раді працівники БЦ в обід або після роботи на ліфті спуститися в фітнес-клуб, де їх чекають лазні, тренажерні зали, СПА, масаж, сквош-корти?

Ми створюємо стратегічне ринкову перевагу БЦ своєю присутністю там.

Саме тому ми працюємо в кращих БЦ країни — 101-Tower і IQ Business Center. І продовжуємо шукати партнерів.» — Прокомментровал відкриття нового фітнес-клубу Олександр Степанов, генеральний директор Sport Life Development.

Одним з переваг нового клубу є наявність професійних сквош-кортів.

«Сквош, як кажуть англійці — це найкращий спорт для зайнятих людей, що дуже важливо в наш час, коли спостерігається брак часу і простору. В Україні, на жаль, цей вид спорту поки не такий популярний, як на Заході. Тільки завдяки мережі Sport Life цей вид спорту почав бурхливо розвиватися. Ми вже побудували понад 12 кортів, в планах — ще близько 30-ти.» — Розповів про розвиток сквошу в Україні Дмитро Щербаков, фітнес-директор мережі Sport Life.

Читати далі...