ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Черкасах відкрився Sport Life

Дата, время
Понеділок, 3 Грудень, 2012

1 грудня в Черкасах відбулося урочисте відкриття нового фітнес клубу мережі Sport Life.

З цієї нагоди в спорткомплексі пройшла Перша щорічна міська спартакіада ​​серед дітей, в якій взяли участь понад 150 вихованців черкаських ДЮСШ. Юні спортсмени боролися за кубки з настільного тенісу, плавання, дуатлону і легкої атлетики.

На церемонію нагородження привітати переможців і учасників приїхали Черкаський міський голова Сергій Одарич, керуючий партнер групи компаній Sport Life Максим Зарецький та Президент Федерації України з Триалон Андрій Більда.

О 19:00 розпочався грандіозний концерт на площі біля клубу. На сцені виступили гурти «F.L.I.R.T.» і «Друга Ріка». Сюрприз для всіх — бодібілдинг шоу за участю кращих тренерів мережі «Sport Life». Це - Анна Петриченко, багаторазовий призер Чемпіонатів та Кубків України за версією федерації IFBB, Артем Квасницький, багаторазовий призер Чемпіонатів та Кубків України за версією федерації НАББА, Чемпіон України з російської жиму і Сергій Панчук — Срібний призер Чемпіонату України з бодібілдингу за версією федерації IFBB 2012 рік. До речі, останній — старший тренер в новому Sport Life.

На цьому сюрпризи не закінчилися — ведучий Андрій Джеджула розіграв в лотерею серед всіх глядачів 3 клубні карти в новий Sport Life.

По завершенню концерту черкащани побачили небувалий салют.

Читати далі...