ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Відбулося урочисте відкриття нового фітнес-клубу Sport Life на Осокорках

Дата, время
Неділя, 25 Вересень, 2011

24 вересня в Києві відбулася грандіозна вечірка, приурочена відкриттю нового фітнес-клубу мережі Sport Life Осокорки.

У цей вечір в фітнес-клубі пройшов конкурс краси «Міс Sport Life», в якому взяли участь 15 красунь з модельного агентства Merilyn Media Group! Хореограф Тетяна Денисова, співачка Оксана Вояж, президент модельного агентства Merilyn Media Group Олександра Британь, співак Василь Бондарчук та головний редактор газети «Сегодня» Ігор Гужва, які увійшли до складу журі, одноголосно вибрали «міс» — нею стала Марія Ваганова. Переможниці та всі учасниці отримали в подарунок клубні карти на відвідування фітнес-клубів мережі.

Серед великої кількості самих неординарних і пам'ятних виступів, гостей порадували підводне і східне шоу, бодібілдинг-шоу від Чемпіона світу з бодібілдингу Бориса Хіміона (тренер Sport Life) за участю кращих бодібілдерів мережі — Олександра Левіщева, Сергія Драгана, Миколи Карпука, Сергія Яцюка і Аміра Бахмана, танцювальні майстер-класи від Влада Ями та кращих хореографів школи танців Realease, змагання з армреслінгу та настільного тенісу, номера мікромагії і т.д. Також відбулася презентація тренерів нового фітнес-клубу, серед яких чимало титульних чемпіонів з різних видів спорту.

Гарний настрій гостям дарували: Андрій Джеджула, Ольга Фреймут та Микола Атанов, а співали: Еріка, Маша Фокіна, Тереза ​​Франк, групи «Пара Нормальних» і Leto project.

Читати далі...