ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life тепер в Кривому Розі!

Дата, время
Четвер, 7 Січень, 2010
Sport Life тепер в Кривому Розі!

У самому початку 2010 року відбулася знакова подія в житті Кривого Рогу — підписаний контракт про відкриття першого в місті фітнес-клубу Sport Life. 

За умовами угоди між СК «Петроліум» та ГК Sport Life новий фітнес-клуб загальною площею 3750 квадратних метрів буде відкритий на території першого і другого поверху розважального центру «Юніон» по вул. Димитрова 30г.

У новому клубі буде просторий тренажерний зал (800 кв.м) з ультрасучасним устаткуванням і спортивних клубів з персональними LCD-моніторами. Також в клубі будуть зали для групових і персональних тренувань, бойових мистецтв і великий Дитячий клуб з кімнатою для занять і різних ігор.

Родзинкою фітнес клубу стане його яскрава аквазона, на території якої буде розташований 25-метровий басейн на 4-ри доріжки, дитяча чаша, джакузі і зона відпочинку з шезлонгами. А також дитячий клуб — справжній казковий острів, призначений для занять фітнесом дітей різний вікових категорій.

У SPA — салоні нового фітнес клубу відвідувачі зможуть зануритися в світ гармонії і краси, забути про повсякденні турботи і розчинитися в атмосфері SPA-задоволень. Також будуть доступні фітнес бар зі спеціально розробленим фітнес меню, бутик спортивного одягу, солярій, російська і турецька лазні.

«Ми хочемо зробити спорт доступним. Крім дорогих premium-програм жителі Кривого Рогу зможуть купити річні абонементи за ціною не більше 1 500 грн. Ми плануємо сформувати нову форму проведення дозвілля — заняття спортом, і таким чином залучити до здорового способу життя не менше 15 000 городян» — розповів Дмитро Єкімов, засновник Групи компаній Sport Life.

Читати далі...