ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Відкритий урок по TRX в Sport Life Луганськ

Дата, время
Вівторок, 11 Березень, 2014

10 березня в Sport Life Луганськ був проведений перший відкритий урок по TRX для клієнтів клубу. 

TRX завоював велику популярність у фітнес-клубах, але вже не тільки Америки, але і інших країн світу, в тому числі і України. Тренування на тренажері TRX проводяться практично у всіх клубах мережі Sport Life. Тепер до них приєднався і Луганськ.

Переваги TRX і, власне, причини, чому він став такий популярний у всьому світі — це можливість займатися на ньому людям будь-якого рівня підготовки, в тому числі зі слабким здоров'ям або після травм. Вправи виконуються зі своєю вагою, небезпека травматизму мінімальна. Тренажер дозволяє збільшити силу, витривалість, поліпшити координацію рухів, рухливість суглобів.

На презентаційний урок прийшло багато бажаючих. Всі тренажери швидко розібрали, вільних місць не було. Інтерес до нового виду тренувань виявився дуже високим! Відкритий урок проводив тренер, сертифікований компанією Fitness Anywhere LLC, менеджер тренажерного залу — Станіслав Левченко. Досвідчений інструктор показав учасникам заходу вправи і познайомив з методикою тренувань TRX. Всі бажаючі змогли випробувати свої в новій вправі, адже петлі TRX дозволяють виконувати сотні функціональних вправ на розвиток сили, витривалості, гнучкості та рівноваги.

Цей відкритий урок приніс усім море задоволення і нові відчуття!

Читати далі...