ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Sport Life на Осокорках пройшли дитячі змагання «Крапельки»

Дата, время
П'ятниця, 27 Квітень, 2012

21 квітня були успішно проведені дитячі змагання «Крапельки». У заході брали участь діти-клієнти різних клубів Sport Life: Печерськ, Протасов Яр, Чернігівська, Петрівка та Осокорки. 

У «крапельки» взяло участь понад 90 діток різних вікових категорій: діти 4-6 років, 7-10 років, 11-13 років. Після запливу на всіх дитячих дистанціях, тренера басейну з метою розваги і пропаганди спортивного плавання показали майстер-клас, пропливши 4 басейни стилем «комплекс» (дельфін, спина кроль, брас, вільний стиль), зірвавши бурхливі овації. Також тренер тренажерного залу Стригун Андрій і тренер басейну Перепелиця Іван показали свою майстерність. Стригун Андрій плив в моноласте, а Перепелиця Іван вільним стилем. Такими показовими запливами хлопці познайомили глядачів і учасників змагань з різними видами плавання, а також до якого рівня можна і потрібно прагнути.

З кожним роком інтерес до дитячих змагань мережі фітнес клубів Sport Life зростає все більше і більше. Збільшується кількість бажаючих виступити і перевірити свої сили. Це говорить про те, що завдяки таким заходам, як «Крапельки», підвищується мотивація до занять фітнесом, пропагується здоровий спосіб життя як для дітей так і для дорослих, підвищується стимул до тренувань.

Чого тільки варті захоплені очі батьків, коли на їх чадо надягають золоту медаль!

Плавайте, оздоровлюйтеся, будьте модними, приходьте до нас в Sport Life !!!

Читати далі...