ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Крапельки+Masters» в басейні Sport Life Позняки

Дата, время
Понеділок, 27 Листопад, 2017

25 листопада в клубі пройшли осінні змагання з плавання «Крапельки+Masters». Приймали участь понад 80 клієнтів різних вікових категорій.

Найчисельнішою стала категорія дітей до 7 років. Хочеться відзначити найменшу учасницю заходу за її прагнення до перемоги — це Кулініч Єріка, їй всього 3 рочки.

Після першої частини змагань тренери басейну Надточій Марина та Савицький Андрій показали традиційний майстер-клас, пропливши 200 м комплексним плаванням. Гості і маленькі спортсмени змогли побачити технічно правильне плавання і почути історію виникнення різних стилів плавання.

Видовищною була естафета 4х25 м вільним стилем, в якій прийняли участь клієнти клубів Осокорки, Дніпровська набережна та Позняки. Команда Sport Life Позняки вже вкотре посіла перше місце.

Всі переможці та призери змагань в своїх категоріях були нагороджені медалями, дипломами та подарунками від спонсорів змагань.

Особлива подяка спонсорам наших змагань: Дитячій Планеті, Зоопарку 12 місяців та TOPclub за прекрасні подарунки нашим клієнтам.

Команда тренерів Sport Life Позняки вітає всіх учасників з відмінними результатами і з радістю зустріне всіх на наступних змаганнях!

Читати далі...