ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Свято на честь Міжнародного Жіночого Дня 8 березня в Sport Life Приозерний

Дата, время
Четвер, 8 Березень, 2018

У четверг 8 березня пройшло свято на честь Міжнародного Жіночого Дня 8 березня в Sport Life Приозерний.

На всіх гостей очікувала насичена та цікава фітнес-програма святкування:

У Тренажерному залі відбулися змагання з багатоповторних присідань зі штангою серед жінок, яка важила половину власної ваги.

У рівній боротьбі за перше місце змагалися чотири дівчини.  Дух змагань зробив свою справу бо кожна хотіла вибороти перемогу. Змагання пройшли дуже динамічно та весело. Усі учасниці не тільки добряче попрацювали, але й зарядились енергією для досягнення нових цілей та рекордів.

Вітаємо Серебрякову Олену з переможним результатом 190 присідань.

Найкращі тренери групових програм із задоволенням привітали представниць найкращої половини нашого клубу. Клієнткам було подаровано супер інтенсивне, веселе та енергійне колове тренування. На заході було презентоване ексклюзивне обладнання — петлі TRX, а також можливість позмагатися у веселій фітнес естафеті.

Всі учасниці насолодились заходом, отримали масу позитивних емоцій, драйву, відчуття сили та нових можливостей власного тіла.

Шанувальниці водних тренувань відвідали святкову аквааеробіку. Тренер Ампілогов Денис підготув для жінок запальну та дінамічну аеробну силову програму с гантелями та нудлсами.

Усі учасники насолодились заходом, отримали масу позитивних емоцій, драйву, відчуття легкості й нових можливостей власного тіла. Наша дружна команда бажає усім клієнтам Sport Life Приозерний великих досягнень, тепла у душі, натхнення та гармонії.

Читати далі...