ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life виступив партнером Чемпіонату України Street Workout 2014

Понеділок, 21 Липень, 2014

Чемпіонат проходив під патронатом Голови Одеської обласної міської адміністрації Ігоря Палиці.

12 липня в м. Одеса пройшов Чемпіонат України Street Workout 2014. Спортивним партнером заходу стала мережа фітнес-клубів Sport Life. Чемпіонат відкривали Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов, Одеський міський голова Геннадій Труханов і Голова міжнародної організації "STREET WORKOUT" Денис Мінін. У змаганнях взяли участь більше сотні спортсменів з 25 міст України, які показали вкрай вражаючі результати у фізичних вправах street workout. 

У рамках заходу був анонсований черговий спільний проект групи компаній Sport Life та групи компаній "Будхаус". 

Зокрема, PR-Директор групи компаній Sport Life Марина Субботіна повідомила:

— Новий фітнес клуб на Котовського, який будує один з найбільш визнаних девелоперів України — група компаній "Будхаус", стане справжньою родзинкою Південної України. Площа клубу складатиме більш ніж 5000 м². Величезний аквакомплекс міститиме в собі 3 басейни: спортивний на 7 доріжок, дитячий басейн і басейн для немовлят, у якому можна  буде навчати діток плаванню практично з пелюшок. Адже  ми дуже ретельно проводимо відбір персоналу, і кожний наш тренер — кваліфікований майстер у своїй галузі. Тренажерні зали, зони кардіо — тут буде зібрано тільки краще американське устаткування, що давно вже стало "візитною" карткою мережі Sport Life. Відкриття клубу заплановане вже на 1-й квартал 2015 року.

Максим Гаврюшин, комерційний директор групи компаній "Будхаус", відзначив наступне:

— Мережа Sport Life — наш стратегічний партнер, з яким ми працюємо в різних містах України. Sport Life є об'єктом, що залучає у комплекс активних людей з середнім і вище середнього доходом. Тому для наших торгових центрів  цей фітнес клуб є цікавим якорем, здатним генерувати більш  ніж 1 тис. людей у день.

Сам Чемпіонат пройшов у дуже спекотному, інтенсивному режимі. Найкращий спортсмен в дисципліні free-style був нагороджений річним абонементом у мережу фітнес-клубів Sport Life.

Sport Life активно підтримує практично всі спортивні заходи на території України — від дворових змагань до національних і міжнародних Чемпіонатів. На сьогодні мережа фітнес-клубів нараховує 35 фізкультурно-оздоровчих комплексів по всій Україні, 2 з яких знаходяться у південній столиці — м. Одеса. У планах компанії до кінця 2015 року збільшити кількість клубів до 56. Такі масштаби та різноплановість спортивних комплексів по всій території країни дає можливість все більшій кількості українців долучитися до спорту.

Джерело: dengi.ua

Читати далі...