ico Спробуйте новий дизайн сайту!

ФК «Времена года» передав управління клубом мережі «Sport Life»

Середа, 2 Березень, 2016

Клієнти клубу «Времена года» будуть переоформлені з повним збереженням всіх умов і можливостей, передбачених їх абонементами.

Лідер фітнес-індустрії «Sport Life» зміцнює свої позиції на ринку і радує клієнтів відкриттям нового клубу на Солом'янці (вул. Кудряшова, 16). За цією адресою раніше знаходився такі фітнес-клуби як Планета Фітнес, Спорт Ленд, Времена Года. Але всі вони з різних причин не змогли виконати своїх зобов'язань і змушені були закритися.

«Ми послідовно виконуємо план розвитку мережі. У минулому році ми мали пріоритет розвитку в регіонах і відкрили там 10 величезних об'єктів з басейнами », — сказала глава прес-служби групи компаній Sport Life Юлія Павленко і після цього додала, що відкриття нового клубу за даною адресою з самого початку не була запланована, але так як мережа Sport Life є абсолютним лідером галузі вони не змогли залишитися осторонь. «Ми несемо відповідальність за фітнес-індустрію країни в цілому, — говорить Юлія. — Це не перший випадок порятунку колег по ринку. Sport Life вже взяв в управління такі фітнес клуби як: FreeStyle, «Планета Фітнес» на Дніпровській Набережній, «Тріумф», «Gold fitness» та інші локальні клуби.»

Так ось і на цей раз клієнти клубу «Времена года» не залишаться біля закритих дверей, адже всі його діючі клієнти клубу будуть переоформлені з повним збереженням всіх умов і можливостей, передбачених їх абонементами. І навіть більше того — тепер до їхніх послуг може бути будь-який з клубів Sport Life в 16-ти містах України.

Як заявив власник нерухомості на Кудряшова, 16, Ігор Коваленко 2 березня вони підписали контракт з мережею фітнес-клубів Sport Life і додає, що «Sport Life вже 10 років оперують клубами. Це буде їх 42 великий фітнес клуб з басейнами і тепер все буде як годинник.»

Джерело: biz.liga.net

Читати далі...