ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Новий Sport Life на Солом'янці!

Дата, время
Середа, 2 Березень, 2016

2 березня в ІА «Уніан» відбулася прес-конференція, на якій було оголошено про відкриття нового фітнес-клубу Sport Life за адресою вул. Кудряшова, 16, де раніше розміщувався фітнес-клуб «Времена года».

З п'ятниці 4 березня фітнес-клуб «Времена года» буде закритий на 2 тижні. За цей час планується оновлення парку тренажерів, буде модернізована система очищення басейнів, яка буде проходити в 5 етапів, знезараження озоном та ультрафіолетом, так само буде здійснений необхідний ремонт приміщення.

За цей час проведеться підбір персоналу з кадрових резервів Sport Life. Персонал буде готовий проводити понад 350 видів фітнес-програм, в тому числі для дітей. Все відповідно до світових стандартів фітнесу!

Всі діючі клієнти клубу «Времена года» будуть переоформлені з повним збереженням всіх умов і можливостей, передбачених їх абонементами. І навіть більше того — тепер до їхніх послуг може бути будь-який з клубів Sport Life в 16-ти містах України. Сервісний відділ почне роботу з понеділка 7 березня і всі клієнти фітнес-клубу «Времена года» зможуть переоформити свої карти Sport Life, тоді ж і інші бажаючі зможуть долучитися до спорту та записатися на заняття в клуб-лідер української фітнес-індустрії Sport Life.

Читати далі...