ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life стане новим оператором фітнес-клубу «Времена года» в Солом'янському районі

Середа, 2 Березень, 2016

Київ. 2 березня. УНІАН. Найбільший в Україні фітнес-оператор Sport Life стане новим оператором фітнес-клубу в житловому комплексі «Пори року», розташованому на перетині вулиць Кудряшова і Механізаторів у Солом'янському районі Києва.

Про це повідомив на прес-конференції в УНІАН Ігор Коваленко, власник нерухомості на вул. Кудряшова 16, де знаходиться фітнес-клуб.

«Ми сьогодні підписали контракт з компанією Sort Life, яка буде оператором в нашому фітнес-клубі« Времена года », — сказав він.

При цьому Коваленко зазначив, що Sport Life не перший фітнес-оператор, який вирішив вести свій бізнес в цьому приміщенні, але спроби двох попередніх операторів організувати успішний бізнес не увінчалися успіхом. Після гіркого досвіду з недобросовісними орендарями власники нерухомості вирішили діяти самостійно і відкрили фітнес-клуб «Пори року».

«Але це виявилося складніше, ніж ми припускали, так як без операційного досвіду надавати послуги високої якості неможливо... Саме тому ми прийняли рішення передати управління фітнес-клубом групі компаній Sport Life. Їх досвід на ринку показує, що це мережа, якій можна довіряти », — акцентував Коваленко.

За словами директора з маркетингу мережі фітнес-клубів Sport Life Олександри Писанко, яка також була присутня на прес-конференції, всі діючі клієнти клубу «Времена года» будуть переоформлені з повним збереженням всіх умов і можливостей, передбачених їх абонементами. «Сервісний відділ почне роботу 7 березня, і всі клієнти зможуть отримати карти Sport Life», — сказала вона.

Прес-секретар групи компаній Sport Life Юлія Павленко в ході прес-конференції повідомила, що 4 березня фітнес-клуб «Времена года» закриється на два тижні. За цей час в клубі буде проведено косметичний ремонт, оновлені тренажери, а також модернізована система очищення басейнів. «Також за цей час ми проведемо підбір персоналу з наших кадрових резервів, який буде готовий проводити більш 350 видів фітнес-програм, в тому числі для дітей», — додала Павленко.

Джерело: press.unian.net

Читати далі...