ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Новий клуб Sport Life на Солом'янці ВІДКРИТО!!!

Дата, время
Понеділок, 4 Квітень, 2016

У Солом'янському районі міста Києва почав роботу фітнес-клуб американського зразка Sport Life за адресою ул. Кудряшова, 16а. Це, воістину, унікальний об'єкт лідера фітнес-індустрії, адже в даному клубі розміщена модернізована аквазона, яка включає в себе розкішний басейн на 4 доріжки, тренажерний зал з кардіотеатром, грузоблачними тренажерами і супер-комфортну зону для стрейчінгу.

Для любителів пілатесу, йоги, боксу, кідбоксінга, Тай Бо, східних єдиноборств, аеробіки або інших видів силових занять, які допоможуть вам тримати в тонусі всі групи м'язів, в клубі Sport Life на Солом'янці відкриті аж 4 спеціалізовані студії, де за допомогою рекомендацій досвідчених тренерів ви зможете опанувати улюблений вид спортивного мистецтва або ж просто придбати бажану форму тіла за максимально короткий термін. А ось щоб розслабитися та відновити сили після тренування в новому клубі Sport Life, можна відвідати сауну або масажний кабінет.

Більше того! Для самих маленьких клієнтів Sport Life в цьому клубі запущена дитяча фітнес-академія! Саме тут наші юні спортсмени можуть від душі повеселитися в дитячому ігровому залі, побудованому відповідно до європейських стандартів і норм безпеки спорудження місць дозвілля для дітей. Крім цього в новому клубі на Солом'янці малюки можуть відвідувати спеціальні групові заняття і навчально-розвиваючі класи для дітей, а після цього відновити сили в затишному кіндер-барі, меню якого приємно здивує турботливих батьків.

Новий фітнес-клуб Sport Life на Солом'янці — це територія вашого здоров'я і краси, а також чудове місце сімейного дозвілля або зустрічі друзів!

Читати далі...