ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Sport Life» відкриває новий фітнес-клуб на Солом'янці

Середа, 2 Березень, 2016

2 березня в ІА «Уніан» відбулася конференція, на якій було оголошено, що мережа фітнес-клубів «Sport Life» стане новим операторів фітнес-клубу в ЖК «Времена года».

Спікери відзначили, що ці будинки на перетині вулиць Кудряшова і Механізаторів спочатку було спроектоване під фітнес-центр. «Першим орендарем стала мережа фітнес-клубів «Планета Фітнес». Але так як керуюча компанія даної мережі знаходиться не в Україні, локальний менеджмент не справлявся з поставленими завданнями, а в Києві забезпечення сервісу для клієнтів проходило за залишковим принципом і не на належному рівні, — каже власник нерухомості на Кудряшова,16, Ігор КОВАЛЕНКО. — Наступним оператором даного об'єкта стала мережа фітнес-клубів «СпортЛенд», з якими так само не вийшло. Мабуть, позначилася відсутність досвіду управління таким великим клубом і особливо басейном».

Після гіркого досвіду роботи з цими орендарями, власники нерухомості на Кудряшова, 16, вирішили оперувати клубом самостійно і відкрили фітнес-клуб «Пори Року». «Але це виявилося складніше, ніж ми припускали, тому що без операційного досвіду в фітнес індустрії надавати послуги високої якості неможливо, — продовжує пан КОВАЛЕНКО. — Саме тому ми прийняли рішення передатьуправленіе фітнес-клубом, групі компаній «Sport Life». Їх досвід на ринку показує, що це мережа, якій можна довіряти, адже 41 фітнес-клуб по всій країні — відмінний показник! І ми впевнені, що мешканці Солом'янського мікрорайону, нарешті, отримають фітнес на вищому рівні!».

«Це далеко не перший випадок порятунку нами колег по ринку, — повідомляє глава прес-служби групи компаній «Sport Life» Юлія ПАВЛЕНКО. — Sport Life взяв в управління такі фітнес-клуби як: «FreeStyle», «Планета Фітнес» на Дніпровській набережній, «Тріумф», «Gold Fitness» та інші локальні клуби».

Також представниця «Sport Life» повідомила, що протягом приблизно 2-х тижнів в даному клубі буде повністю оновлено парк тренажерів, модернізована система очищення басейнів і, звичайно, здійснений необхідний ремонт приміщення. «Ми також здійснимо підбір персоналу з наших кадрових резервів, який буде готовий проводити більш 350 видів фітнес-програм, в тому числі для дітей. Все відповідно до світових фітнес стандартів!», — говорить Юлія ПАВЛЕНКО.

Слід також підкреслити, що всі діючі клієнти клубу «Пори Року» будуть переоформлені з повним збереженням всіх умов і можливостей, передбачених їх абонементами. І навіть більше того! Тепер до їхніх послуг може бути будь-який з клубів Спорт Лайв у 16-ти містах Украіни.Сервісний відділ почне роботу з понеділка 7 березня і всі клієнти фітнес-клубу «Пори Року» зможуть переоформити карти і приєднатися до багатотисячної сім'ї власників клубних карт такого лідера ринку фітнес-індустриї в Україні, як «Sport Life».

Джерело: korrespondent.net

Читати далі...