ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Фітнес — «якір альтернативного відвідування»

П'ятниця, 30 Грудень, 2016

У році, що минає, мережа Sport Life наростила кількість нових клубів у містах країни, довівши їх загальну кількість до 50. Урочисті відкриття фітнес-клубів мережі, що перетворилися в свята спорту і краси, відбулися в Чернівцях, Луцьку, Одесі, Львові, Дніпрі.

Бізнес «із людським обличчям»

Соціальна користь для міст від «спортивної експансії» незаперечна. Адже, крім сплеску розвитку спорту, з відкриттям кожного фітнес-клубу поліпшуються транспортна та інші інфраструктурні складові. Та й інші наслідки вельми привабливі: в Одесі підписано тристоронній Меморандум між мерією міста, Sport Life і Сіті-центром про відкриття не просто чергового фітнес-клубу, а ще й Дитячої фітнес-академії, а введення в дію в Дніпрі і Запоріжжі кращих футбольних полів Sport Life Football Arena додало радості і спортсменам, і вболівальникам.

Клуби Sport Life розраховані не тільки для дорослих, а й на дітей. Останні із задоволенням відвідують працюючі тут гуртки, беруть участь у змаганнях з плавання, сквошу, в тематичних святах. У виграші й батьки: дітлахи не тільки під наглядом, а й займаються спортом, зміцнюючи здоров`я. Опікує Sport Life і студентів, будучи спортивним призовим партнером конкурсу з визначення «Містеру» Київського Національного Університету будівництва і архітектури. 

Міські спортивні змагання тепер також не обходяться без Sport Life: турніри силачів серед хлопчиків у Одесі і Запоріжжі, Міжнародний турнір з художньої гімнастики «кришталеві булави» у Львові, перший Чемпіонат України зі сквошу серед юніорів, Міжнародний юніорський чемпіонат зі сквошу, турнір з міні-футболу на футбольних полях Sport Life, чемпіонат Києва з сімейного спорту і навіть з пляжного волейболу. 

Sport Life — надійний партнер Всеукраїнських спортивних заходів. За його активної підтримки відбулися змагання із забігів із перешкодами «Гонка нації», Всеукраїнський тенісний турнір для дітей до 12 років. Грандіозним міжнародним полу марафоном завершився біговий сезон у Львові, разом із Sport Life йде до перемог столичний «Будівельник». Мережа також підтримала збірну України з баскетболу. 

Перспективна інвестиція в «Бренд року»

ТЦ і ТРЦ помітно виграють від присутності на їх території супровідної інфраструктури, особливо тієї, яка представляє сферу відпочинку і здоров`я, відзначають аналітики. Очевидно, що успішний фітнес-клуб в одній будівлі з ТЦ і ТРЦ дає потужний сплеск доданої вартості для орендарів, для яких дуже привабливі площі «зі спортивним додатком»: від них немає відбою і всі приміщення добре здаються. І сам власник не залишається в програші, тому що приміщення під фітнес не можуть бути здані для інших цілей. Оператори ринку нерухомості називають об`єкти такої інфраструктури «якорями альтернативного відвідування» і вважають, що вони можуть залучати значну кількість додаткових відвідувачів ТРЦ. За найскромнішими підрахунками, такий фітнес-центр, як Sport Life, здатний, крім основного потоку, залучити до ТРЦ понад тисячу чоловік у день. Регулярні соцопитування аудиторії показали: відвідувачі в рівній мірі готові витрачатися як на покупки, так і на перебування у фітнес-залі. 

Забудовники ринку житла помітили тенденцію: в ЖК, де за планом передбачені фітнес-клуби (краще — з басейном), квартири покупцями розкуповуються набагато охоче, ніж у звичайних. І саме за такими фітнес-клубами «біля будинку» і «у тапочках» вони бачать обнадійливі комерційні перспективи. 

Додамо: в тих ЖК, де з`являється фітнес-клуб Sport Life, не тільки швидше продаються квартири, а й в дійсності виникає привабливе середовище проживання. Адже їх мешканцям не тільки є чим зайнятися самим, вони будуть спокійні і за своїх дітей, що займаються в спортивних секціях. 

Не випадково Sport Life став переможцем Всеукраїнської премії «Бренд року 2016». Володаркою цієї почесної премії група компаній стає вже третій рік поспіль. У нинішньому році визнаного лідера вітчизняної спортіндустрії було обрано кращим у номінації «Бездоганна репутація» категорії «Мережа спортивних комплексів». Також група компаній Sport Life стала володаркою звання «Бренд року» у Вінниці і Кременчуці. 

Джерело: pl.com.ua

Читати далі...