ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Новий Sport Life в передмісті Києва — Петропавлівській Борщагівці

П'ятниця, 17 Лютий, 2017

У затишному та мальовничому передмісті Києва відкрився фітнес-клуб Sport Life. Клуб розташувався в ТРЦ «Ametyst Mall», в першому та єдиному ТРЦ в центрі самої Петропавлівської Борщагівки. Це перший повномасштабний фітнес-клуб в передмісті Києва.

Унікальний дизайн, достатньо світла та вільного простору. На 2500 м² розташовані: просторий тренажерний зал, 3 студії для групових програм, ультрасучасний 25-ти метровий басейн, дитячий басейн та басейн для грудничкового плавання. До послуг клієнтів клубу також банний комплекс з російською банею, римською парною, фінською сауною, джакузі та масажні кабінети. Унікальне розташування клубу в передмісті Києва робить його ідеальним місцем для результативних тренувань і повноцінного відпочинку. Перебуваючи в клубі, батьки зможуть віддавати дітей на заняття в дитячий клуб «Спортлайфік».

Коментуючи відкриття фітнес-клубу Sport Life Петропавлівська Борщагівка, віце-президент з розвитку мережі фітнес-клубів Sport Life Артем Мізь зазначив: «У найближчих планах Sport Life — розвиток мережі у передмістях Києва. Адже прагнення людей до здорового образу життя активно зростає і тепер послуги мережі фітнес-клубів Sport Life актуальні не тільки в столиці, а й за її околицями. Плануємо відкривати повномасштабні комплекси у таких населених пунктах, як Вишневе, Гатне, Ірпінь, Вишгород, Бориспіль, Васильків, Чабани, адже всі вони стрімко розвиваються і активно забудовуються житловими комплексами, а наявність фітнес-клубу буде мати значний вплив на розвиток їх структури, покращить комфортне проживання населення».

Солідарний з такою думкою і голова сільської ради Петропавлівської Борщагівки Олексій Кодебський, який, зокрема, сказав: «Безумовно, відкриття сучасного фітнес-комплексу такого високого рівня в нашому районі — це величезна подія для громади Петропавлівської Борщагівки. Адже фітнес-клуб Sport Life — це перший дійсно найбільший фітнес-клуб з повноформатною аквазоною в нашому селі. Дуже тішить те, що відтепер спектр фітнес-послуг і великий вибір СПА-процедур став доступним і нам також». Олексій Кодебський особисто випробував тренажери та перевірив свої сили під час прес-туру.

Наявність фітнес-клубу Sport Life виводить передмістя столиці — Петропавлівську Борщагівку на новий рівень комфорного проживання і здорового способу життя!

Джерело: news.liga.net

Читати далі...