ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Інвестиційну привабливість ринку фітнесу на прикладі мережі Sport Life: здорове дозвілля — українцям, дохід — інвесторам

Четвер, 19 Жовтень, 2017

У сучасному світі комерційної нерухомості без спортмайданчиків не обійтися. На фітнес є попит, має бути і пропозиція. Сфера фітнес-послуг — це Клондайк, на якому можна і потрібно заробляти. Девелопери, що пропонують свої площі в довгострокову оренду фітнес-операторам, ніколи не залишаються в програші. На прикладі зростання мережі фітнес-клубів Sport Life можна спостерігати розвиток соціально відповідального бізнесу з відчутною вигодою не тільки для досвідчених вкладників, а й для держави в цілому. У нинішній економічній ситуації в Україні це можливо за рахунок будівництва нових спортивних комплексів, перепроектування та капітального ремонту радянських спортивних об'єктів, а також приєднання до мережі локальних спорт-залів.

Мережа фітнес-клубів №1 в Україні стала новим оператором фітнес-центру «Фітнес Блокбастер».

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив керуючий РЦ «Блокбастер» Олексій Романець, де знаходиться фітнес-центр: «Керівництво РЦ прийняло рішення про співпрацю з мережею фітнес-клубів Sport Life, яка відтепер буде нашим оператором. З точки зору відвідуваності РЦ «Блокбастер» має певну складність, оскільки це комплекс вихідного дня. Фітнес допомагає дозаповнити комплекс в будні дні вранці та ввечері, коли люди займаються спортом і тим самим генерують потік. На жаль, витрати на утримання фітнес-центру ростуть і зростання витрат на даний момент перевищує зростання доходів, оскільки стрибок цін на комунальні послуги знижує купівельну спроможність населення, яка є основним двигуном торгівлі. Рентабельність страждає і доводиться постійно застосовувати методи з енергозаощадження. Поспілкувавшись з фахівцями компанії Sport Life, приємно усвідомлювати що з питань енергоефективності та енергозаощадження ми маємо справу з професіоналами в цій справі. Sport Life — лідер ринку фітнес-індустрії і на сьогоднішній день складно знайти більш кваліфіковану компанію, яка змогла б керувати клубом краще».

У ТРЦ «Ametyst Mall» відкрився фітнес-клуб Sport Life

Це перший повномасштабний фітнес-клуб в передмісті Києва. На 2500 м² розташовані: просторий тренажерний зал, 3 студії для групових програм, ультрасучасний 25-ти метровий басейн, дитячий басейн і басейн для грудничкового плавання. Коментуючи відкриття фітнес-клубу Sport Life Петропавлівська Борщагівка, віце-президент групи компаній Sport Life Артем Мизь зазначив: «У найближчих планах Sport Life - розвиток мережі в передмістях Києва. Плануємо відкривати повномасштабні комплекси в таких населених пунктах, як Вишневе, Гатне, Ірпінь, Вишгород, Бориспіль, Васильків, Чабани, адже всі вони стрімко розвиваються і активно забудовуються житловими комплексами, а наявність фітнес-клубу буде мати значний вплив на розвиток їх структури, поліпшить комфортне проживання населення ». Солідарний з такою думкою і голова сільської ради Петропавлівської Борщагівки Олексій Кодебскій, який, зокрема, сказав: «Безумовно, відкриття сучасного фітнес-комплексу такого високого рівня в нашому районі — це величезна подія для жителів Петропавлівської Борщагівки. Адже фітнес-клуб Sport Life - це перший дійсно найбільший фітнес-клуб з повноформатної аквазоною в нашому селі. Дуже радує те, що тепер спектр фітнес-послуг і великий вибір SPA-процедур став доступний і нам теж».

Українська Прем'єр-Ліга і Sport Life оголосили про старт спільних проектів

Група компаній Sport Life підписала Меморандум про співпрацю з Українською Прем'єр-Лігою. Захід пройшов 19 квітня в НСК «Олімпійський» в присутності численних представників медіа та індустрії спорту. Як Президент УПЛ Володимир Генінсоy: «Ми раді, що наші інтереси збіглися з інтересами групи компаній Sport Life. Перш за все, тому, що компанія Sport Life пропагує здоровий спосіб життя, а УПЛ підтримує такі починання. Віримо, наша співпраця з Sport Life буде довгим і плідним, разом ми будемо робити добрі справи для вітчизняного спорту».

Україна взяла першість на Чемпіонаті Європи зі стрибків у воду, який пройшов на території спорт-клубу Sport Life

19 червня в прес-центрі УНІАН відбулася офіційна прес-конференція керівництва групи компаній Sport Life і Федерації України зі стрибків у воду. В ході спілкування з журналістами президент Федерації зі стрибків у воду Ігор Лисов прокоментував підсумкові результати змагань: «Вітаю Україну з першим загальнокомандним місцем на чемпіонаті Європи зі стрибків у воду. Спасибі всім спортсменам і тренерам за високу професійну підготовку і яскраву боротьбу на чемпіонаті. У чемпіонаті взяли участь понад 100 спортсменів з 23 країн. Їм дуже сподобалося наше місто, наша країна. Телетрансляції викликали ажіотаж у всіх країнах Європи. Ми змогли прийняти і організувати чемпіонат завдяки появі в Києві ультрасучасного спортивного комплексу. Він є не тільки чудовою майданчиком для чемпіонатів будь-якого рівня, а й базою для підготовки наших українських спортсменів».

Sport Life переобладнав спорткомплекс «Запоріжсталі» в сучасний спортивно-оздоровчий центр

26 червня в спорткомплексі «Металург» в Запоріжжі відбулася прес-конференція за участю керівництва групи компаній Sport Life, ПАТ «Запоріжсталь», а також міської мерії. Група компаній Sport Life стала інвестором спортивного комплексу «Металург» і займеться його реконструкцією та перепрофілюванням в сучасний спортивно-оздоровчий центр. «Варіант із залученням справжніх професіоналів спортивного менеджменту найперспективніший. З точки зору розвитку спорту в Запоріжжі, необхідно, щоб в спорткомплекс регулярно приходили не тисяча спортсменів, а десятки тисяч запорожців. Завдяки поетапної реконструкції, запорожці і далі можуть займатися спортом, тренуватися, брати участь в змаганнях, які як і раніше будуть проходити на базі спорткомплексу», прокоментував Генеральний директор ПАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

На відкриття нового Sport Life прийшло 50 тисяч полтавців!

23 вересня в Полтаві відбулася головна подія для міста — урочисте відкриття найбільшого фітнес-клубу Sport Life! Цей клуб став результатом співпраці двох соціально-відповідальних компаній — заводу «Лтава» та мережі фітнес-клубів Sport Life, головна мета яких зробити спорт доступним для полтавчан! Президент компанії Сергій Змієвець сподівається, що тепер для полтавчан фітнес і здоровий спосіб життя стане доброю звичкою: «Ми прийняли такий напрямок диверсифікації - це створення таких соціально важливих для людей об'єктів. Не тільки створювати такі об'єкти, але в подальшому розвивати всі напрямки, які потрібні для людей, щоб були робочі місця, щоб була гідна заробітна плата, і щоб ми наближали Європу сюди. І цей об'єкт як раз той, яким повинні пишатися всі полтавці, тому що і в Європі таких об'єктів поки мало.»

Мер Полтави Олександр Мамай в свою чергу прокоментував: «Чим більше буде таких спортивних комплексів в нашому місті і в нашій країні, тим буде краще! Тому що кожен раз я все більше переконуюся, що з дитини зробити людину, зможе тільки тренер, тільки фахівець, який займається спортом. І на сьогоднішній день, здорова нація — це багата нація. Якщо людина здорова, якщо він займається спортом, то і в своєму житті, і в бізнес-життя, і в повсякденному житті, ця людина буде приносити користь не тільки для своєї родини, а й для держави!».

Дмитро Єкімов: «Зараз ми бачимо істотні вигоди, які отримує суспільство і держава при будівництві приватним бізнесом спортивних об'єктів. Серед наші фітнес-клубів є і майданчики, готові приймати змагання світового рівня з плавання, боксу, іншим бойових єдиноборств, сквошу, силовим і танцювальним дисциплін. І зростання мережі Sport Life до 150 фітнес-клубів в найближчі три роки, можна буде всерйоз вважати грандіозним внеском в розвиток спортивної інфраструктури, масове оздоровлення населення країни. Зараз ми працюємо з іншими федераціями над будівництвом нових комплексів чемпіонського рівня. Ми будемо готові приймати чемпіонати Європи та Світу з десяткам видів спорту! Зараз ми почали працювати з Азербайджаном, Білоруссю, Австрією, Угорщиною та іншими країнами. У багатьох пострадянських країнах спорт досі залишився субсидованих, це об'єкт дотацій, а не взаємодії держави і приватного бізнесу, тому люди приїжджають і переймають наш досвід».

Читати далі...