ico Спробуйте новий дизайн сайту!

В Запоріжжі відкрили унікальну легкоатлетичну арену Sport Life

Четвер, 31 Жовтень, 2019

30 жовтня, у прес-центрі УНІАН, відбулася офіційна прес-конференція представників групи компаній Sport Life та Федерації легкої атлетики Запорізької області. Подія була присвячена відкриттю легкоатлетичної арени на базі спортивного клубу Sport Life та підписанню Меморандуму про співпрацю.

Українські чемпіони відтепер будуть готуватись у рідному місті до змагань найвищого рівня на базі унікальної легкоатлетичної арени.

За короткий період Sport Life відновив у Запоріжжі практично зруйновану легкоатлетичну арену та відбудував сучасну спортивну базу, на якій можуть займатися спортом не тільки звичайні любителі спорту, а й професійні українські спортсмени, які готуються до Олімпійських ігор, світових та європейських чемпіонатів.

«Ми давно шукали базу, на якій наші спортсмени могли б тренуватися у міжсезоння. Відтепер у нас така можливість є. Співпраця зі Sport Life — це чудовий приклад приватно-державного партнерства у спортивній сфері», — сказав Віктор Грінюк, президент Федерації легкої атлетики Києва.

Михайло Букрєєв, президент Федерації легкої атлетики Запорізької області наголосив: «Ми вдячні Sport Life за участь в цьому унікальному експерименті. У нас багато талановитих спортсменів і тренерів, але для результатів у спорті потрібні унікальні інфраструктурні об'єкти. Саме таким є легкоатлетичний манеж у Запоріжжі. Після масштабної реконструкції — це найсучасніша функціональна база в Україні».

Заслужений майстер спорту, чемпіон Європи, тренер Костянтин Рурак подякував Sport Life за можливість тренуватися на майданчику світового рівня. «Я сам тренувався колись у цьому легкоатлетичному манежі. Але зараз це зовсім інший, новий та сучасний об’єкт. Тут залишилась атмосфера теплого відношення до спорту і легкої атлетики, персонал Sport Life завжди готовий допомогти. Впевнений, наше співробітництво не тільки сприяє популяризації легкої атлетики, але й допоможе нам у підготовці до літніх Олімпійських ігор наступного року», — сказав Костянтин.

Джерело: news.liga.net

Читати далі...