ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Будете потім називати їх ТІТУШКИ! Засновник мережі спортклубів — про наслідки безробіття серед тренерів

П'ятниця, 13 Листопад, 2020

Що буде, якщо інструктори з фітнесу втратять роботу через карантин вихідного дня. 

Рішення Кабміну ввести в Україні карантин вихідного дня позбавляє українців можливості оздоровлюватися і зміцнювати імунітет — що важливо для протидії хвороби. А ще тренерам, які залишилися в результаті без роботи, доведеться шукати собі заробіток — і вони можуть стати ТІТУШКИ. Про це заявив на брифінгу 12 листопада засновник відомої мережі спортивних клубів Дмитро Єкімов.

Тільки в Sport Life працює понад 10 тисяч тренерів-інструкторів. Це міцні люди! Позбавивши їх роботи, ви побачите їх на вулиці через тиждень-два-три. Тільки називати ви їх будете ТІТУШКИ! Тому що будь-який інший заробіток ви у них забрали, — заявив він, звертаючись до Кабміну.

Єкімов розуміє, що уряд змушений якось реагувати на коронавірус, але «треба ж іноді й голову включати». Саме рішення Кабміну, яке веде до того, що українці в розпал пандемії не зможуть оздоровлюватися, а ті, хто перехворів — не зможуть за допомогою фізкультури відновитися після коронавируса Єкімов вважає злочинним.

Таке могли придумати тільки хворі мізки, — заявив він.

Як і мери міст, які відмовляються вводити карантин вихідного дня, Єкімов зазначив, що комунікації з експертами або членами Кабміну не було.

Ми найбільший оператор в нашій індустрії. З нами ніхто ні про що не говорив, — зазначив Єкімов.

Фітнес-експерт зазначив, що «навіть президент на Банковій долає стрес в облаштованому там спортивному залі». Засновник Sport Life, крім усього іншого, не розуміє, чому під заборону потрапило і купання в басейнах. На цю тему багато суперечок було навесні, і експерти тоді прийшли до висновку, що коронавірус через воду не передається, а значить, заняття плаванням — цілком безпечна штука.

Як раніше повідомлялося, мережа будівельних гіпермаркетів «Епіцентр» не закриє свої магазини на вихідних, але обіцяє торгувати тільки тим асортиментом, на який не поширюється обмеження карантину вихідного дня. Все інше можна буде замовити в онлайн-магазині та отримати тут же в пункті видачі. Заступник глави МВС Геращенко пообіцяв, що відомство буде ретельно доглядати, чи виконає мережу свою обіцянку.

Джерело: kp.ua

Читати далі...