ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Назвете тітушками»: в мережі спортклубів звернулися до Кабміну через безробітних тренерів на карантині

П'ятниця, 13 Листопад, 2020

Засновник відомої мережі спортивних клубів Sport Life Дмитро Єкімов розповів про наслідки звільнення десятка тисяч своїх співробітників через карантин. 

Про це Єкімов заявив на брифінгу, передає «ДС» з посиланням на Pavlovsky News.

«Тільки в Sport Life працює понад 10 тисяч тренерів-партнерів. Це міцні люди! Позбавивши їх можливості працювати, ви їх побачите на вулицях — через тиждень, два, три. Тільки називати ви їх будете «ТІТУШКИ», — сказав він.

Бізнесмен додав, «що будь-яку іншу форму заробітку ви у них забрали».

«Ви — це ті люди, які сидять в Кабміні, які приймають вимушені рішення — я розумію важку ситуацію, ви повинні щось робити. Але потрібно ж голову включати!», — заявив він.

Саме рішення Кабміну заборонити оздоровлюватися українцям бізнесмен вважає злочинним, яке могла придумати тільки «хвора голова». Адже навіть президент Володимир Зеленський, нагадав, Єкімов на Банковій долає стрес в облаштованому там спортивному залі. Причому засновник Sport Life не розуміє, що за експерти побачили, наприклад, небезпека в купанні в басейнах.

«Ми найбільший оператор в нашій індустрії. З нами ніхто ні про що не говорив», — зазначив Єкімов.

Як писала «ДС», 11 листопада Кабінет міністрів ввів в Україні карантин вихідного дня. Він буде діяти як мінімум до 30 листопада.

Джерело: www.dsnews.ua

Читати далі...