ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Києві пройшов Color Run за підтримки Sport Life

Дата, время
Вівторок, 24 Червень, 2014

22 червня в Києві пройшов перший в Україні «Кольоровий пробіг». Понад 700 учасників стартували на дистанціях 5 і 10 км.

Вперше «Кольоровий пробіг» пройшов у Франції. З кожним роком цей формат набуває все більшої популярності. Настав час повністю змінити уявлення скептиків про біг. Вся дистанція була розфарбована яскравими фарбами, які привезли спеціально з Індії. Подія призначена не тільки для спортсменів, але й для любителів динамічного відпочинку. Перші 500 зареєстрованих учасників отримали спеціальні білі футболки Adidas.

Для учасників в оригінальних костюмах і цікавих атрибутах були передбачені спеціальні призи.

На дистанції 5 км у жінок з результатом 16 хвилин 51 секунда перше місце посіла Ольга Яроцька, другою була Євгенія Прокоф’єва, третьою — Людмила Даниліна. У чоловіків на дистанції 10 км з результатом 31 хвилина 10 секунд першим був Юрій Вихопень, слідом за ним з відставанням на 1 секунду прийшов Олександр Кузьмічов, третім прибіг Вадим Рогозовський.

Кольоровий пробіг був організований за підтримки компанії Adidas, міського спортивного клубу «KM Running club», ТМ Jaffa, реєстрація учасників та проголошення результатів онлайн проводилися за допомогою чипової системи компанії Atletic Events. Спортивним партнером виступила мережа фітнес-клубів Sport Life.

Читати далі...