ico Спробуйте новий дизайн сайту!

В Одесі пройшов Чемпіонат України Street Workout 2014

Дата, время
Понеділок, 14 Липень, 2014

Спортивним партнером заходу виступила мережа фітнес-клубів Sport Life.

12 липня гостинне місто Одеса прийняло атлетів-учасників Чемпіонату України зі Street Workout і Чемпіонату України зі Стрітліфтингу на головній сцені фестивалю, встановленої на Морському вокзалі! Протягом 5 місяців в Україні лідерами ВОО «Street Workout Ukraine» було проведено 25 обласних чемпіонатів, більш ніж 400 атлетів взяли участь у дисципліні Силовий фрістайл і спробах встановлення рекордів України.

12 липня 25 найсильніших атлетів у дисципліні Силовий фрістайл зійшлися у двобої на головній сцені України, рівень яких вразив не тільки глядачів, а також і суддів Міжнародного класу в особі головного судді — Микити Куртина (Ізраїль), Євгенія Кочерги (Чемпіон Світу по SW) і Віталія Шовкопляса (капітан збірної України зі SW)! Рівень спортсменів і якість їх виступів був настільки високим, що часом і на Міжнародних чемпіонатах не побачиш подібного! Це в черговий раз підтверджує, наскільки сильні атлети в Україні та країнах СНД!

Головною перемогою в чемпіонаті є можливість взяття участі в Чемпіонаті Світу з Воркауту 2014, який відбудеться в столиці Республіки Казахстан, місті Астана!

Ну що ж, давайте ближче до результатів! 

Переможцем Чемпіонату України зі Street Workout став відомий атлет із Харкова — Михайло Греков!

II місце зайняв атлет з міста Знам’янка — Богдан Пилипенко.

Почесне III місце зайняв атлет з Кременчука — Дмитро Малахов.

Результати Чемпіонату України зі Стрітліфтингу:

Вагові категорії:

до 65 кг.: Михайло Корнієнко — Дніпропетровськ;

65 кг. — 80 кг.: Денис Гавриков — Кременчук;

80 кг. — 95 кг.: Віталій Шовкопляс — Полтава.

 На думку глядачів і учасників чемпіонату, захід пройшов  якнайкраще і ухвалення рішення про проведення чемпіонату саме в курортному місті Одесі, відзначили атлети, було дуже грамотним і вдалим, адже яке місце, як не берег Чорного моря може бути краще?! 

Вітаємо атлетів з перемогами, і найголовніше, що кожний з них уже є чемпіоном! Успіхів і нових вершин, друзі!

Читати далі...