ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Хто провів літо з PLAZMA SPORT TRENDS той до осені підготувався!

Дата, время
Вівторок, 2 Вересень, 2014

У київському спортивному торговому центрі PLAZMA за участю Sport Life відбувся черговий тренінг фестивалю PLAZMA SPORT TRENDS.

30 серпня фестиваль PLAZMA SPORT TRENDS провів останнє тренування сезону під гаслом «До осені підготувались!». В останні дні літа учасники фестивалю ТРК PLAZMA: дізналися про нові фітнес-тренди та підготовку організму до сезону дощів, отримали заряд бадьорості на майстер-класі з фітнесу та зумби, змагалися у різноманітних конкурсах за десятки подарунків.

Заняття спортом та дотримання правил здорового харчування — це дві важливі складові нашого життя, які допоможуть організму з легкістю справлятися зі стресами та зберегти здоров'я. Експерти  PLAZMA SPORT TRENDS довели, що існує велика кількість способів підтримати гарну фізичну форму. Це регулярні відвідування фітнес-клубів, виконання комплексів вправ вдома, пробіжки та велопрогулянки  на вулиці, активні ігри у якості дозвілля, та, як не дивно, кінект-ігри перед телеекраном. Головне — бажання!

Задача експертів – надати учасникам PLAZMA SPORT TRENDS максимум корисної інформації та вмінь для прийняття головного рішення у житті — початку регулярних занять спортом. Постійна учасниця фестивалю Ірина Бринько розповідає: «Я дізналася про фестиваль з газети PLAZMA SPORT TRENDS, яку мені дали у метро. Прочитала її та пообіцяла собі: «Я неодмінно відвідаю». Я полюбляю танці, але завжди хотіла дізнатися більше про йогу, але якось не було можливості. Завдяки фестивалю дізналася про все, що хотіла, і не тільки про йогу: я була на заняттях з фітнесу, танців, боулінгу. Від дієтологів також отримала багато слушних рекомендацій, які досі використовую.  А ще мені подарували багато корисних подарунків».

Цього разу учасників до осені підготували: досвідчений фітнес-тренер Sport Life Світлана Лучкіна, майстер із зумби Наталя Романова, відомий дієтолог Тетяна Фіалкова. Проводив конкурси та нагороджував цінними подарунками незмінний ведучий — Тарас Гассан. Експерти, учасники та всі, хто побував на фестивалі нових можливостей PLAZMA SPORT TRENDS, закликають Вас: згадайте про своє здоров’я прямо зараз! Адже є велика кількість можливостей для підтримання гарної фізичної форми та прекрасного самопочуття. Скористайтесь цими можливостями — і Ваш організм не залишиться у боргу!  

Нагадуємо, фестиваль PLAZMA SPORT TRENDS розпочався в ТРК PLAZMA у червні з метою зробити спорт доступним, а шлях до гарної  фізичної форми — легким. Протягом усього літа  фестиваль розповідав гостям ТРК про актуальні спортивні тренди. Учасники фестивалю вже встигли дізнатися все необхідне про фітнес та йогу, танці та активний відпочинок, аюрведу та здорове харчування. 

Твоя форма чекає на тебе в PLAZMA, на Московському проспекті, 20б!

Читати далі...